OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2012 20:33 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Bardzo dziękujemy za gościnę i wyrozumiałość.

Tak mi szkoda Żuczeńka.
Widziałam biedniutki pokrzywdzony pupencjusz Żuka.
Ile on się musi, biedaczek, nacierpieć... :cry:

Jutro też jest dzień i musimy poczekać na ten lepszy...
Warto.
Dla Żuczka, który cierpi i walczy...
i jest taki pogodny i kochany.
Dziś był smutny... ale dał mi buzi. :1luvu:

Trudno być bohaterem a taka Ci rola przypadła.
Ale Żuczek też bohatersko walczy.

Maurycy także był czarnym kotem. On nigdy nie kłócił się o miskę, zawsze ustępował.
Brakuje mi go bardzo... :cry:
ale wiem, że przekazał swoją karmę dla Żuczka, bo Żuczek musi zostać jego młodym następcą... szlachetnym czarnym kotem.
Naprawdę w to wierzę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 03, 2012 20:50 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu trzymajcie się. Kciuki za Was i za wygojenie Żuczka. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw maja 03, 2012 21:04 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu każdy z nas ma gorsze dni lecz Wy i tak wyjątkowo mało o tym piszecie.Oby Żuczek nabierał sił i goił sił.Wszyscy jesteście cudowni Wy i Żuczek. :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw maja 03, 2012 21:04 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Dobrze,ze sie już kończy dzionek. Czy wiecie jak to jest jodynować umęczona pupę na zalecenie weta.Dmuchanie łagodzi ból.Ale jak mus to mus. Niepokoi mnie,że kotu spuchł wylot moczowy :cry: .Cała obudowa jest obrzęknięta i zaczerwieniona.Boję się czy nie wprowadził tam sobie jakiejś infekcji. Żuk denerwuje się bardzo przy gmeraniu.Napisała Danka do dr co i jak.Obsmarowany sudocremem łyska białym pupolem i kłykciami tylnych nożynek.One tez umęczone i oblazłe z futra.
Z drugiej strony Żuk ma apetyt.A to dobry objaw.Je ładnie i dopomina się o michę.Bawi sie też teraz z Lilą.Łazi i ogląda dom przez siatkę.Bardzo mu się otwarte okna podobają. Żuniek łazi w satelicie jak rasowa modelka. Zarzuca tyłeczkiem i kręci brzuszkiem.Wygląda jak przesuwający się wąż tak gibko się porusza.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 03, 2012 21:08 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Żuczku! Asiu - trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!!!! Do mojego nastroju bardziej pasuje tylko wykrzyknik a nie tutejsza emotikonka z kciukiem :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw maja 03, 2012 22:43 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu może byś wrzuciła trochę zdjęć "naszego" chorowitka.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt maja 04, 2012 6:12 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Pozdrawiamy Żuczka i Opiekunów :1luvu: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt maja 04, 2012 6:47 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Fotek nowych nie zrobiliśmy. Tylko zmasakrowanego tylca a teraz susiaka.Bardzo mu "obudowa" spuchła.Wszystko idzie do wetki.Jakos nikt nie miał głowy do tego i ochoty .Bo on na prawdę nie ciekawie wygląda .Taki mało fajny.
Postaramy sie poprawić i nadrobiż caległości.

Jestem w pracy i jeszcze ręce mi sie trzęsą po jego oporządzeniu.Płyn do wypłukiwania martwej tkanki jest mocno żrący. Krew mu podlatuje ale podobno tak ma być.Narasta dzieki temu nowa tkanka. Ale ,że mały aż posiusiał sie z bólu to już inna historia.Bo dzis zrobiłam to szybko.A nie delikatnie z umiarem.
Utulony w ramionach i obsmarowany kremem uspokoił się. To taki dobry dziciak. Buntuje się,płacze ale daje wszystko robić przy sobie.Je z apetytem jak na razie.Mało pije jednak.Trochę się bawi.Siusiu robi do kuwetki.Kupale wyciekają. Boli go to pewne.
Czuję się podle bo reszta świata mocno zaniedbana przez Żuka.Wszystko się skupiło na nim i wiele spraw umyka.
Mamuśka wyrodna ma rujkę.Kochaś dziś za nią latał.Atakował próbując siłą a nie własnym urokiem paniusię zniewolić. Kręci sie i przystojny pingwin. Żarłok omija miskę tylko robi słodkie oczy. Więc sprawa oczywista. Biedne dzikunki nie miały jak jeść bo oni swoje porządki wprowadzali. Jutro wkraczamy z prowerą.Na pewno nie ma malców jak tak sprawy się mają.
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 04, 2012 7:02 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Nieustające :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 04, 2012 7:50 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu od rana życzę Ci siły w walce o życie i zdrowie Żuczka :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt maja 04, 2012 8:20 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu i my też siły życzymy i zdrowia . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pt maja 04, 2012 8:25 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt maja 04, 2012 20:57 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu co u Was jak Żuczek?

horacy 7

Post » Pt maja 04, 2012 21:07 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Asiu sercem jestem z Wami :1luvu: Dzielny Żuczek,Może wreszcie to cierpienie się skończy.Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt maja 04, 2012 21:42 Re: OTW6-Żuczek,płaczemy i trwamy :)Kciuki ciągle!

Wstawiam rozpiskę co Żuk miał robionego.Wreszcie się udało.
Proszę nie zwracać uwagi na wiek.Za pierwsza wizytą dr Ania pisała rozpiskę na innym kocie, a potem mimo proszenia o naniesienie poprawki tak jakoś zostało.
Obrazek

Jesteśmy po wieczornych zabiegach. I po kolacji. Mały sporo zjadł ale też jest przygaszony. To już tyle dni.Nie chcę oceniać jego wyglądu doopinkowego bo patrząc w nią codziennie jak w słońce :mrgreen: nie jestem obiektywna. Jakby odrobinę lepiej. Ale nie chcę się łudzić.By było dobrze musimy zadawać mu ból. Nie wiem skąd on bierze tyle sił. Zaliczył także dziś kilka razy kuwetkę .Koopalki były niewielkie bo boli.Ale były. TŻ teraz go wygłaskał aż mały rozmruczał się.Dawno tego nie robił tzn Żuk nie mruczał :wink: . Wygryzł mnie też z fotela.To też o Żuku :mrgreen: Niby przymilnie wskoczył, układał się,kokosił, wzdychał i ciągle w oczki patrzył.Oczki zrobiły się bardziej zadowolone jak zlazłam z fotela.Od razu rozwalił się na cała szerokość.Podrósł .W miejscach po zastrzykach odrastają mu bielutkie włosy.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]