Wetka dopisała - tam gdzie ich brakowało - wszystkie koszty. Całość została opłacona przez Magdyskę z pieniędzy z forum.
Poniżej fotki z opisami wizyt.
Jednoczesnie uzuskałam infromację, że lecznica nie sugerowała podawania 2 x w tygodniu Synergalu - to nie jest antybiotyk o przedłużonym działaniu, chciałam ta sprawę definitywnie wyjaśnić.
Przy okazji pytałam się o interferon - ta lecznica wypracowała swoją właśną metodę lecznia interferonem (kocim, w zastrzykach) - zwłaszcza w przypadku pp oraz innych chorób wirusowych. Udało się też w ten sposób pomóc kotce z FIP-em - żyje już rok od rozpoczęcia choroby, oczywiście to nie znaczy, że zawsze interferon poskutkuje. Lecznica ma swoją własną praktykę w leczeniu interferonem, wszystko zalezy od wielu czynników, więc nie moge podać zadnych konkretnych wskazań - zresztą nie wydają interferonu, podawanie zastrzyku odbywa się w gabiniecie, pod kontrolą lekarzy. Piszę o tym pod kątem informacyjnym - warto wiedzieć, że jest taka metoda leczenia pp

W przypadku Hani trudno jednak zawyrokować, co poskutkowało - dostała wszystko - Zylexis, TFX, Neupogen i interferon... ale grunt, że leczenie było skuteczne...

Przy okazji powołam się na mojego posta z 6 czerwca - dane na wydrukach pokrywają się iformacjami, jakie wtedy telefonicznie uzyskałam:
Never pisze:To ja jeszcze uzupełnię informacje, bo dzowniłam do kliniki:
2.06 - 44 zł
03.06 - 64 zł
04.06 - 42 zł
To zostało zapłacone.
Do zapłacenia są koszty za wczoraj i dzisiaj - czyli 108 zł (44 + 64 zł)
Pojadę tam i poproszę o wydruki.
Przypomnę też, że na moje konto wpłynęło:
Marta z Lublina- 45 zł
Malinka- 100 zł
??? - 150 zł (osoba wpłacająca kwotę pragnęła pozostać anonimowa)
otrzymałam tez 37 zł za bazarek Magdyski
Pieniądze które przelano mi na konto przekazałam Magdysce - za wyjątkiem 150 zł - te przelałam na konto osoby, która udostępniła TFX. Jedno opakowanie kosztuje 152 zł, maluchy dostały 2 opakowania TFX oraz 6 opakowań Zylexisu po 36 zł za sztukę. Z Zylexisu rozliczę się ja. W przyszłym tygodniu wystawię bazarek w celu uzbierania pieniędzy za drugie opakowanie TFX - ze względu na nieoczekiwaną chorobę mojej kotki nie zrobiłam tego wczesniej, chociaż takie były plany.