Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorcia44 pisze:nic nie bierznic...stop ...przyjedziesz do mnie zobaczysz co ja mam
a mam cos ,oj mam
![]()
Małgosiu mam śliczne dymne cudenko ..które jak by mogło to tylko na rączkach by siedziało![]()
cudo
koteczke śliczną też mam ale ona musi troszke więcej się poleczyć i tez będzie mniodzio![]()
no dobra nie jestem samolub ..bierz co chcesz ..........ale bedziesz żałowała![]()
![]()
ale jestem
dorcia44 pisze:możesz przyjechac ,jasne że tak ,tylko o której byś była?
malutki kotek dymny ..został nazwany Pozimek...Aśka zakochała si w nima on chyba w niej...ale ona maluchów nie bierze..zaproponowała mi ..nader dowcipnie żebym do roku jej odchowała![]()
![]()
ma jakieś 6-7 tyg. wywala brzuchala do miziania...oczka leczymy.
Koteczke też jest cudna ale ona jeszcze wiele wymaga...
dorcia44 pisze:o godz. 12 ma byc Małgosia po Bajeczke...wiecie jak się ciesze że taki dobry domek żabka bedzie miałaale tak strasznie mi smutno ..ona spi ze mną ,wszędzie ze mną chodzi lub na mnie...jest jej tak pełno jak chyba żadnego kociaka ..tak bardzo chorowała ,pamietam jak nosiłam do kuwetki i trzymałam na siusiu bo jak placek leciała pyniem w piasek ,nic nie trzy,mały kosteczki...tak sie bałam ,tyle łez wylałam i ona płakała z bolu a teraz to poprostu szaleniec..a przytym mruczanka cudna...biała Pola przy niej to żółw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości