Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 18:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

maria_kania pisze:
KaleidoStar pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...

ja bede dziś składać zamówienie, tak koło 13h daj znac czy cos chcesz, pilnie!!!

MARLENA!!!!!!!!!!!!!
pilnie potrzebuje wyciag z konta PKDT
wyślij mi prosze i jeszcze tej ostatni dzień miesiaca,
PILNE!!!!!
na jaki adres mam pisać do VIVY~?????!!!

Mialam odpisać i akurat prąd walnął :/ A że w biegu byłam - mokre włosy a za 20 minut wychodzilam - to nawet nie pomyślalam, że mogę smsa wyslać :/
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon kwi 04, 2011 19:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

KaleidoStar pisze:
maria_kania pisze:
KaleidoStar pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...

ja bede dziś składać zamówienie, tak koło 13h daj znac czy cos chcesz, pilnie!!!

MARLENA!!!!!!!!!!!!!
pilnie potrzebuje wyciag z konta PKDT
wyślij mi prosze i jeszcze tej ostatni dzień miesiaca,
PILNE!!!!!
na jaki adres mam pisać do VIVY~?????!!!

Mialam odpisać i akurat prąd walnął :/ A że w biegu byłam - mokre włosy a za 20 minut wychodzilam - to nawet nie pomyślalam, że mogę smsa wyslać :/

zamówiłam swoje, i jutro juz bedzie na miejscu wieć szybko działają,
srednio raz w miesiacu robie zamówienie jak by co ;-)
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pon kwi 04, 2011 20:21 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Na facebooku oglądałam dziś waszą aukcję- super :ok:
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto kwi 05, 2011 8:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Z OGŁOSZEŃ NA 3MIASTO.PL
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 23696.html

Przyjmę lub tanio kupię kotka rudego Cena: 1 zł
dane kontaktowe: Marta
E-mail: marta2410-89@o2.pl
Miasto: Kartuzy/Gdańsk
Kotka rudego który lubi towarzystwo innych kotów nadający się do małego dziecka mam już jednego bardzo towarzyskiego kotka któremu szukam towarzysza do wspólnych zabaw :)

numer ogłoszenia: 3623696
ogłoszenie wprowadzono: 2011-04-04 13:59:17
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 5

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 16572.html
Przyjmę kotka długowłosego Cena: 1 zł
dane kontaktowe:
Gosia

E-mail: m.jasionowska@gmail.com
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 691 508 528
Witam serdecznie posiadaczy czworonożnych pieściochów.

Przyjmę kotka, najlepiej długowłosego. Kociak może być dorosły.

Jestem właścicielką 1,5 rocznego kociaka, który w porywach nudy, gdy nie ma mnie w domu wynajduje sobie przeróżne zajęcia (pokroju zrywanie tapety) :) tym sposobem postanowiłam sprawić mu kolegę / koleżankę z którą będzie mógł się pobawić pod nieobecność Właściciela w mniej drastyczny sposób :)

O ile to możliwe to bardzo poproszę o wysyłanie zdjęć na maila: m.jasionowska@gmail.com

numer ogłoszenia: 3616572
ogłoszenie wprowadzono: 2011-04-01 15:29:16
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 33

do sprawdzenia!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Wto kwi 05, 2011 17:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Od przedwczoraj dostałem 12 listów w sprawie strony, zaraz siadam do tego...

Tak przy okazji spytam... ostatnie rozliczenie które dostałem do wstawienia na stronę jest z grudnia 2010 8O małe żuczki z Oruni są ciekawe czy coś i ile wpłynęło na lisiarnię...

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Wto kwi 05, 2011 17:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Sabina nie kupuj żwiru tam, przeciez za 70 zł moge Ci kupic 40 l :)

NO TO MI KUP :!: :wink: bo moje tymczasy lada dzień będą sikać w gazety....to może przy okzji weźmiesz dla kaleidostar i się jakos rozliczycie jak będziesz w gdańsku
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto kwi 05, 2011 18:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

ssb pisze:Od przedwczoraj dostałem 12 listów w sprawie strony, zaraz siadam do tego...

Tak przy okazji spytam... ostatnie rozliczenie które dostałem do wstawienia na stronę jest z grudnia 2010 8O małe żuczki z Oruni są ciekawe czy coś i ile wpłynęło na lisiarnię...

to juz trzeba usmiechac się szeroko do marleny, ja sprawozdanie za marzeczrobię za kilka dni i podeślę niebawem.

zdaję sprawozdanie- nowy dom matyldy- ten dom próbny zachwycony nią, mimo ze skórzana kanapa idzie w ruch. jutro badania u alergologa, i planowane odczulanie dziecka. trzymajcie kciuki bo dom jest super, a matylda potrzebuje kochającej rodzinki.

u mnie same baby po sterylkach, z tego nieadopcyjne:
- tosia
- aisha
- agnes
- szymcia
- zoi

z adopcyjnych:
- pulcheryja cudna kitka.

czekam na dostawę:
małej zlisiarni od asi bieli

oraz na:
trikolorkę od winery i werneu

mam rezerwację na:
matkę i 3 kociąt (za jakieś 2- 3 tyg) biorę

a dzis miałam zgłoszenie o 12 kociętach dopiero narodzonych w piwnicy, dopiero otworzyły oczka,więc spytałam pani czemu nie uśpiła? pani na to że jest wegetarianką i nie umiała by tego zrobić, ja na to że kogoś wyślę i poddamy eutanazji. pani nie chce za bardzo o tym słyszeć.spytałam czego więc oczekuje? odp:- że je wezmę do siebie tyle ile się da. 8O w razie gdy ich nie wyda, otworzy okienko i powypuszcza bo nie jest w stanie zając się tyloma kotami, bedzie selekcja NATURALNA :x czyż w tym przypadku naturalnie nie było by uspic skoro dopiero się urodziły? no ja nie pomogę, bo nie zrobię sobie takiego hard coru jak zeszłego lata. wtedy moje dzieci większą cześć dnia spały, teraz ja kiedy tylko je zmoży sen- wyciszam komórkę i odlatuję jak noworodek. daję sobie na luz juz do odchowania dzieci, czyli tak mniej więcej do ich pójścia do szkoły. dziewczynki nawet jak na chwilkę znikam im z oczu- wyją jak wilki do księżyca. 6- 8 tymczasów to max który widzę u siebie. plus czasem sa koty klientów i moje 4 plus pies. sory ale to juz i tak jest przegięcia, bo w garazu elizabetka, a u sąsiada bleki i krówek tez do nakarmienia- więc kilkanaście do obsługi dziennie nadal mam. a przy kociętach trzeba robić razy pięć. także jestem za wynajęciem kociarni na dyzury, ja tez raz czy dwa w tyg moge obsługiwać, po warunkiem że będzie blisko i dojdę na piechotę.
nie wiem jak inne mamy są zorganizowane, ale ja się czuję jakbym miała 60 lat i wydaje mi się że nie ogarniam tej całej sytuacji :?

bardzo dziękuję pogratulowania mi adopcji sally brown, jak przygarnelismy dajanke też jakoś przeszło to bez dźwięku, a ja byłam taka dumna z moich kolejnych 2 kotów :wink: a wy nawet słowa: niech się dobrze chowa. ech kociarze.....

kinga, bardzo ładną masz str adopcyjną i śliczną tymczaskę.

a oto list i cenna sugestia:

"Witam,

nie myślałyście ,aby w związku z brakiem funduszy na koncie zgłosić swoją kandydaturę do tego wątkuhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126100&start=30 ??? może akurat by się Wam udało ,wtedy byście otrzymały karmę i żwirek (jak spojrzycie przekazany towar ma różne wartości,ostatnio nawet powyżej 10 tys...)"

KTO BY NAS ZGŁOSIŁ NA TYM WĄTKU?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto kwi 05, 2011 18:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:- agnes
- szymcia

panny się choć trochę lepiej miewają ?

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Wto kwi 05, 2011 18:49 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Sabina, ja mogę was zgłosić, nie ma problemu :)

edit: Zgłosiłam, nie bijcie :D viewtopic.php?f=1&t=126100&p=7320709#p7320709
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Wto kwi 05, 2011 20:21 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Sabina, gratuluuuujjeeee kolejnego darmozjada :piwa: :ryk:

Ifokry, dzieki za zgloszenie kandydatury, a teraz wszyscy glosuja i walczymy o datek z Krakvetu ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto kwi 05, 2011 20:27 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Mi na razie nie bierzcie żwirku, chcę zacząć od malej porcji, nie mam tyle kasy, żeby jednorazowo wydać :(
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto kwi 05, 2011 20:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marea, niezamaco tylko nie wiem, czy nie powinnam tego jeszcze na KRAKVETU stronie napisać... Wystrczy na miau? Bo ja pierwszy raz, dziewiczo tak zgłosiłam :D
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Post » Wto kwi 05, 2011 20:36 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

kurce, pojecia nie mam...trza doczytac regulamin :?
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto kwi 05, 2011 20:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Sabina, każdy sam na nos pada, dlatego nie pogratulowaliśmy Ci powiększenia rodziny o kolejne koty, ale oczywiście się cieszymy tak samo jak Wy i koty:wink:

Wiem, wiem wiszę jeszcze spis tymczasów, ale ostatnio nie mogę się w tym połapać co mam w domu, codziennie coś wywożę, przywożę, zaraz zabieram się za inwentaryzację aktualnego stanu :wink:

Dziewczyny zorientujcie się z tym Krakvetem, ja nie mam siły tego szukać, ale jak będzie głosowanie to załatwię stado "głosowaczy" (wsztscy w pracy, rodzinie, bliższym i dalszym otoczeniu będa musieli).
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto kwi 05, 2011 20:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Na KRAKVECIE też trza. Juz się loguję i zgłaszam :D
Oczywiście wyrażacie zgodę na moje zgloszenie? :D
edit: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 53#p100053
edit: dziewczęta zrzeszone w PKDT wejdźcie na wątek ze zgloszeniami i może napiszcie, że akceptujecie regulamin, bo tam jest napisane, że "każdy zgłoszony kandydat musi wyrazić zgodę na kandydowanie w ankiecie. Jest to jednoznaczne z zaakceptowaniem postanowień niniejszego regulaminu" (cytat z wątku)

ifokry

[poprzednia][następna]