W domu wariactwo bo maluchy biegają a dorosłe kocice sikają na kanapy.Dzisiaj któraś nasikała mi w nocy na kołdrę jak spałam ,podejrzewam Śnieżynkę lub Zosię.Panie nie zadowolone z nowych tymczasów.
W domu wariactwo bo maluchy biegają a dorosłe kocice sikają na kanapy.Dzisiaj któraś nasikała mi w nocy na kołdrę jak spałam ,podejrzewam Śnieżynkę lub Zosię.Panie nie zadowolone z nowych tymczasów.
) musimy wypożyczyć od Ciebie obydwa kontenerki no i obiecane kuwety.sebow pisze:witam wszystkich
tak Zosieńko, będę czekał w domu, daj tylko znać czy jeden czy dwa transporterki, żebym wiedział ile przygotować:)
ja w domu będę od ok 19 myślę
)

-tylko Książę Promyś cieszy się że przyjedzie tyle nowych kociczek...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" sebow pisze:jasne!!
wypucuje i odkaże:) kuwetka na razie jedna, nie miałem kiedy dotrzeć wczoraj do jakiegoś sklepu zoo, postaram się dziś po pracy

wat pisze:Bardzo się cieszę i dziękuję wszystkim za cudowną pomoc kotom ze Szczytna![]()
Mogę przekazać (w Szczytnie) na podkłady poszewke na koldrę i ręcznik i ewentualnie kupić miski na kuwety

Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 3 gości