trzymajcie kciuki
poczatkowo chcieli dac 1% na dzieci z chorymi nerkami- a tu upsssssss....taka niespodzianka. przepraszają że nie przyszli na aukcję- zapomnieli....a ja pierdoła zamiast do nich zadzwonić i przypomnieć sądziłam że nas po prostu zignorowali 

KaleidoStar pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...

sabina skaza pisze:KaleidoStar pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...
ja musze zamówić w tym tyg.- mam pozwolenie od marlenki brać na fakturkę PKDT:lol:
sabina skaza pisze:ja moge te koty przenocowac nie odppłatnie w swoim hotelu w dowolnym dla was terminie. mój tel. 506-664-750
Jeżeli to wypali, to żadnego noclegu ani innych kombinacji nie trzeba będzie robić.Marlon pisze:Sabina nie kupuj żwiru tam, przeciez za 70 zł moge Ci kupic 40 l
Marlon pisze:Wczoraj na stoczni znalazłam ciało kota, burego kocurka z K2, przez prawie 2 lata leciał na zawołanie do nas, teraz go nie ma, był dzikim aczkolwiek śmiałym kotem, zawsze był pierwszy przy miskach, będzie mi go brakować.

KaleidoStar pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...
Marlon pisze:Śliczna kotka, imie nie jest złe, pasuje do niej, ma śliczne te łatki. Może daj ją do nas na strone, mamy mało "normalnych" kotów teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości