OTW10.PILNIE DT/DS dla Grzesia s.99.Czas ma do poniedziałku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 27, 2013 20:31 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt wrz 27, 2013 20:33 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

też znalazłam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 27, 2013 20:36 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

OKI pisze:
ASK@ pisze:
OKI pisze:Nie napiszę, co mi się pod palce ciśnie :evil:

one podobno gdzieś na koteryjnej stronie są.Ale ja nie jestem mocna w te klocki znaczy się szukanie. TOZ nawet fot małym nie zrobił. Przez nich koty kolejną noc spędzą w piwnicy.

Obie wiemy, czym jest noc dla takich gnojków.
Poszukam na fanpage'u Koterii...

my wiemy a reszta świata co niby kotami się zajmuje to co? nieświadoma? Setka osób w TOZ-ie i 2 DT? Nikt nie przyjmie 2 kotów do czasu znalezienia DT 8O
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 27, 2013 20:38 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

ASK@ pisze:
OKI pisze:
ASK@ pisze:
OKI pisze:Nie napiszę, co mi się pod palce ciśnie :evil:

one podobno gdzieś na koteryjnej stronie są.Ale ja nie jestem mocna w te klocki znaczy się szukanie. TOZ nawet fot małym nie zrobił. Przez nich koty kolejną noc spędzą w piwnicy.

Obie wiemy, czym jest noc dla takich gnojków.
Poszukam na fanpage'u Koterii...

my wiemy a reszta świata co niby kotami się zajmuje to co? nieświadoma? Setka osób w TOZ-ie i 2 DT? Nikt nie przyjmie 2 kotów do czasu znalezienia DT 8O

Ja nic nie powiem, bo mam się nie wypowiadać w temacie TOZu :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt wrz 27, 2013 20:56 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Halina nie poszła do malców. Zadzwoniła do p. Teresy by umówić się .Usłyszała, że nie jest potrzebna już bo koty mają DT. TOZ przejął opiekę nad nimi i znalazł tymczas. Wieczorem nadal koty dulczyły w piwnicy. Halina zadzwoniła do prezes i okazało się, że koty mają trafić do... mnie 8O Ja jestem tym domem tymczasowym. A ja tylko powiedziałam, że może uda się je u koleżanki tydzień przetrzymać ale potem jest kłopot bo muszą zadeklarować się, że wezmą je z powrotem. Powiedziałam to Ance. Ona prezesce... A jak zadzwoniłam z prośbą o wyjaśnienia, to zdziwko,że aferę robię.
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 27, 2013 20:57 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Bez komentarza :(

OKI

Post » Pt wrz 27, 2013 21:07 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

OKI pisze:Bez komentarza :(

wkurzające jest to,że nawet jakbym je brała na DT to NIKT nie zadzwonił by dowiedzieć się czy to prawda, czy pomocy potrzeba. Nawet jak dobrze zrozumiano to nikt nie zadzwonił by umówić się na odebranie kotów ,uzgodnić co dalej i czy pomocy nie trzeba.
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 27, 2013 21:09 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

ASK@ pisze:
OKI pisze:Bez komentarza :(

wkurzające jest to,że nawet jakbym je brała na DT to NIKT nie zadzwonił by dowiedzieć się czy to prawda, czy pomocy potrzeba. Nawet jak dobrze zrozumiano to nikt nie zadzwonił by umówić się na odebranie kotów ,uzgodnić co dalej i czy pomocy nie trzeba.

Ale wzięli je pod opiekę :twisted:

Cholerny świat. Cholerni ludzie.

OKI

Post » Pt wrz 27, 2013 21:10 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Chciałam coś napisać, ale... ech...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt wrz 27, 2013 21:16 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

nie wzięli. Z tego co wiem. Agnieszka tam coś ruszyła teraz.

Wisz, znają mnie co niektórzy w TOZ i wiedzą co i jak.Nikt nie walnął zdziwka ,ze ja kotów jeszcze nie odebrałam. Mam podejrzenie, że to była tylko ściema by zamknąć temat. A ja nie mam możliwości upchać jeszcze kota. Nie wezmę takich maluszków.
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 27, 2013 21:25 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Szkoda słów :(

OKI

Post » Sob wrz 28, 2013 6:01 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Nie szkoda. Napisz oficjalną skargę. Nie wiem, do kogo - do zarządu głównego na pewno. TOZ po dotację pierwszy, a zwierzęciem się zająć nie ma komu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 28, 2013 10:15 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

MalgWroclaw pisze:Nie szkoda. Napisz oficjalną skargę. Nie wiem, do kogo - do zarządu głównego na pewno. TOZ po dotację pierwszy, a zwierzęciem się zająć nie ma komu.

To jest dobra myśl. Dziś dzwoniła jedna wolontariuszka prosząc bym ten tygodniowy dom załatwiała. Pytam kto z TOOZ-u z domem będzie rozmawiał i kto ew wspomoże karmą, żwirem a przede wszystkim wetem jeśli coś wyskoczy. Bo ja swoją głową nie poręczę za nich. Cisza się zrobiła.

Drugim kwiatkiem jest to, że osoba robiąca szum o pomoc malcom, od której wsio się zaczęło, wzięła do domu jednego z tych kocików do domku. Niebieskiego. Pingwin i szarawy trafili do piwnicy. Dzieci była trójka. Jeden z powodu urody trafił na salony dwa brzydale trafiły do slamsów.
Szłam dziś karmić piwniczniaki i płakałam jak głupia. Jak tak można robić? Po co się brać za pomoc. Ja wiem, że nie wszystko jest fajnie i nie zawsze można stanąć na podium. Robi się błędy, popełnia pomyłki ale nigdy nie celowo. Nie bagatelizuje się cudzego życia. Ja nie z tego świata jestem.
Przegląd stada zrobię i ...W piwnicy mam puszki dadzą sobie radę.
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 28, 2013 10:55 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Ech, Asiu...

Od mamusi Lkotków jedna pani "pomagaczka" z każdego miotu zgarniała te z dłuższym włosem, zostawiają krótkowłose na pastwę losu :? To trwało lata i będzie trwało dalej, jak tej cholery nie wytnę. Mamusi znaczy ;) "Pomagaczkę" też bym chętnie wycięła, tylko mi prawo nie pozwala :twisted:
A że to się dzieje pod samiutką siedzibą główną TOZu to już inna inszość. Powodzenia ze skargą... :?

OKI

Post » Sob wrz 28, 2013 12:08 Re: OTW10:)...jesteśmy...foty s.19

Asia wie, ze ja na wspomnienie o otwockim TOZie dostaje piany na pysku. Sami ci co nic nie moga sie zgromadzili. Jak widze te statystyki na stronie, to na prawde my we dwie zrobilysmy wiecej w tym miescie. A ich caly tlum. I obraza majestatu, jak pisze, ze tylko klepia w klawiatury zamiast cos zadzialac w rzeczywistosci.
Dzwonia do Asi, bo ja znaja od lat. A telefony do mnie to calkiem od czapy - nic mnie z nimi nigdy nie laczylo, nie znam osobiscie, jedynie z telefonow o pomoc. A potem sie okazuje, ze ci nieszczesliwi i nic nie mogacy maja duzo mniej zwierzat pod opieka ode mnie. :(

Asienko, wspolczuje Ci tej sytuacji, ale pamietaj o tym, o czym rozmawialysmy!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]