meksykanka pisze:
Nie wiem ile to będzie godzin, bo jeszcze wet - jedna kotunia jedzie do Ursusa - i dopiero wtedy do Smarti

Marzenia11 pisze:Jeśli ktoś będzie chciał pomóc finansowo kotom ze szczytna które przyjadą do smarti to proszę o pw - prześlę nr konta.
W wątku dt smarti, na pierwszej stronie w pierwszym moim poście prowadzę rozliczenia - są one po to, aby każdy chętny wiedział na co przeznaczone
Jednak w kupie raźniej Marzenia11 pisze:ASK@ nawet mi do zestresowanego łba nie przyszło żeby rozdzielać dzieci od mamy!! No co Ty - powiedz mi tak łopatologicznie: podkłady kupuje się w aptece jako podkłady czy pieluchy czy jak to się nazywa? Czy w jakiejś drogerii? Ręczniki papierowe mam, torebek foliowych też kilka.. Miseczki - może wystarcza takie plastikowe pojemniki po jakiejś żywności, ktore mam dla wolnozyjących ewentualnie papierowe tacki. Do okrycia coś się znajdzie, bo musi. Butelka wody mineralnej niegazowanej.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
kocich spadochroniarzy - dodatkowe zadanie byłoby nad-ekwilibrystyką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości