napisz,proszę

ona wydawała się poważna i zainteresowana

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smarti pisze:iwciu,a co z propozycją aniulki85?
napisz,proszę![]()
ona wydawała się poważna i zainteresowana![]()
jhet pisze:Wiesz smarti... Jeśli ludzie nie chcą kota, bo chory, to ja juz im dziekuje. A jakby wzieli zdrowego i im sie pochorowal, to co, zwrociliby go, oddali do schroniska? Ja bym nie mogla zaufac takim osobom, ze sie odpowiednio zajmą zwierzęciem, jak juz na samym początku sa problemy z karmą, która nota bene nie jest taka droga a na dłuższą mete bardziej sie opłaca niz marketowa.
smarti pisze:jhet pisze:Wiesz smarti... Jeśli ludzie nie chcą kota, bo chory, to ja juz im dziekuje. A jakby wzieli zdrowego i im sie pochorowal, to co, zwrociliby go, oddali do schroniska? Ja bym nie mogla zaufac takim osobom, ze sie odpowiednio zajmą zwierzęciem, jak juz na samym początku sa problemy z karmą, która nota bene nie jest taka droga a na dłuższą mete bardziej sie opłaca niz marketowa.
w zasadzie to święta racja![]()
![]()
i skąd pewność że to akurat DLA NIEGO byłoby przeznaczane![]()
![]()
jhet pisze:Wiesz smarti... Jeśli ludzie nie chcą kota, bo chory, to ja juz im dziekuje. A jakby wzieli zdrowego i im sie pochorowal, to co, zwrociliby go, oddali do schroniska? Ja bym nie mogla zaufac takim osobom, ze sie odpowiednio zajmą zwierzęciem, jak juz na samym początku sa problemy z karmą, która nota bene nie jest taka droga a na dłuższą mete bardziej sie opłaca niz marketowa.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Tez popieram..rudy jest bardzo uroczy i wierze,że domek znajdzie.Tak na marginesie to wcale nie jest TAKIE kosztowne wykarmienie chorego na nerki kota,bo wiadomo,ze biochemie co jakis czas trzeba zrobic....Moje nerkowce dostaja Renal suchy(mokrego nie ruszaja )....a z mieska tylko chudego indyka dajemy(według zaleceń weta0...One po najedzeniu sie suchego Renala sa syte i zadowolone...Moge smiało stwierdzic ,ze sa "tańsze'w utrzymaniu niz pozostałe, bo te wołowine jedzai mieszankki....
Polecam rudaska....i trzymam kciuki mocno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 597 gości