SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob mar 12, 2011 10:56 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Przecież ten wątek to czysta prowokacja, autora poniosła fantazja, grał na emocjach osób którym los kociaka nie był obojętny. Obrzydliwe zachowanie.

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Sob mar 12, 2011 11:00 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

sluchajcie z autorem wątku mam nontakt telefoniczny ni sadze by robil to specjalnie... On chce kota oddac w dobre rece tak mi mowi boi sie, że Kot zle trafi chcial normalnie rozmawiac a tu zrobiono z NIego oszusta i w ogole... to nei na tym polega raczej... ale na forum widze czesto są ataki... bo w grupie razniej... a On sam przeeciwko grupie rozwrzeszczanych Kobiet:) czy któraś z Was kontaktowała się z Nim np na gg podał swój numer... podałby też i telefon, a osob która nie chce pomocy nie robiłaby tego...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Sob mar 12, 2011 11:19 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

To czemu sie z nim nie dogadalas? On chcial oddac, Ty mialas DS, byliscie w kontakcie...I co?

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Sob mar 12, 2011 11:23 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

niestety nie wyszlo kot mial pojsc do znajomej trochę przeciagal akcje wyszlo jak wyszlo znajoma wziela 2 inne ze schronu ale jeszcze raz powtarzam jaki sens w atakach??? cos tym osiagniemy? czy dla swojej przonosci innych krytykujemy bo juz sie gubie... ktos zaproponowal dt... ale ciezko ogarnac mi osobie postronnej obie te osoby nei znajac ani jednej ani drugiej...

mj_liberian_girl

Post » Sob mar 12, 2011 11:33 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

To nie lepiej na miejscu Haldemana napisac prawdę,że to jego koty i że rodzina kazała mu się ich pozbyć? a nie tak kręcić ? z kasowaniem pierwszego postu włącznie,gdzie było wszytko napisane?
Zupełnie inaczej by to wyglądało i kto wie czy koty już by domów nie miały i tych rzekomych ataków wtedy też by nie było
Tu nie trzeba znać tego czy tego,w postach wszystko widać TERAZ o co chodzi i tyle
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob mar 12, 2011 11:36 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

mj_liberian_girl pisze:niestety nie wyszlo kot mial pojsc do znajomej trochę przeciagal akcje wyszlo jak wyszlo znajoma wziela 2 inne ze schronu ale jeszcze raz powtarzam jaki sens w atakach??? cos tym osiagniemy? czy dla swojej przonosci innych krytykujemy bo juz sie gubie... ktos zaproponowal dt... ale ciezko ogarnac mi osobie postronnej obie te osoby nei znajac ani jednej ani drugiej...

Ja tez sie gubie. Mowilas, ze jest DS i szukalas juz podobno transportu. Proponowano pieniadze na transport. A jednak nie wyszlo? Teraz jest DT i sa pieniadze na transport. No i co? Tez nie wyjdzie? Poniewaz...?

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Sob mar 12, 2011 11:37 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Nikt nikogo dla swojej przyjemności nie krytykuje. Krytyka zaczęła się pojawiac wraz ze wzrostem niepokoju o kota i brakiem reakcji na konkretne propozycje. Moze i nie bardzo człowiek umiał sobie poradzić. Ale nie to było celem zwracania uwagi. Brak konkretnych odpowiedzi, brak reakcji na zadane pytania,zerowe odnoszenie sie do troski o kota, roszczeniowa postawa, pretensje.Często atak był obroną i w potoku słów tylko zale i pretensja do całego swiata. Jednak świat nie odwrócił sie tylko nadal wyciągał ręke. w trosce o kota darowano sobie wyjasnienia i padła kolejna konkretna propozycja pomocy.Ma zaieźć za zwrotem kosztów kota do DT. Moze sobie go obejrzec, moze pójśc do weta i sprawdzic rzeczoną osobe,moze coś tam jeszcze....I znów nic sie nie dzieje. osobiście wsiadłabym w pociąg i zawiozła.Zrobiło by to wielu z nas. A tu cisza. Obrażono sie na forum, ale chyba nie na kota. Nie chce autor gadac publicznie mógł skontaktowac się przez pw.
sama czytając ten watek zaczęłam mieć mieszane uczucia o co tak na prawde autorowi chodzi. Są DT jest inna pomoc a tu tylko galimatias słowny.
Teraz nalezy zamknąć ten rozdział. Czy mozesz podac gdzie kot przebywa? Do poniedziałku mało czasu zostało. Jak planujecie przerzucić kota i gdzie. Bo już nikt na watku nie wie, gdzie on ma trafic.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob mar 12, 2011 11:42 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

o co tak naprawdę tu chodzi? liberian dlaczego raptem go bronisz?przeczytałam wszystkie posty i nigdzie dosłownie nigdzie nie ma chęci współpracy ze strony Hadelman7.Jeśli ktoś daje propozycję DT czy DS to zaraz powinno paść ze strony Hadelman'a pytanie o warunki jakie oferuje się dla kota i pytanie o to kto by zrobił wizytę przed adopcyjną potem po adopcyjną.Trzeba komuś zaufa jeśli sam nie może sprawdzić.Właściwie to może bo dostanie zwrot za bilety jeśli dowiezie kota.Hadelman powiedz jasno-dlaczego nie możesz lub nie chcesz przejechać się z kotem do Łodzi?Wolisz oddać kota do azylu niż do DT?dlaczego? Jeśli nie chcesz wypowiadać się na wątku to napisz pw.Jeszcze jedno pytanie-jeśli przyjadę po kota oddasz go dla mnie?Mój DT ma dobrą opinię na forum...Możesz odpowiedzieć na pw,możesz też zadzwonić;mam na wszelki wypadek wstępnie już zorganizowaną opiekę weterynaryjną i dojazd do weta.Bardzo cie proszę o konkretną odpowiedż

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob mar 12, 2011 11:45 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

wiem tylko tyle, ze kot jest w Morągu tam gdzie był od poczatku ponoć jjego znajomy jest weterynarzem i Go przebadał ma niby Go przetrzymać do poniedzialku potem kot ma wrócić do Morąga ... w to samo miejsce skąd został zabrany, ( słuchcajcie też nei mam pewnosći co do całej sytuacji ale raczej myślę o tym, ze kot np jest tam sam i tylko to mam obecnie w głowie szkoda mi zwierzecia.) nie znam Heldmana osobiscie nie znam Go w ogole tylko te rozmowy sms czy tel o kota i tyle... czasem jest to zakręcone sama się pogubiłam ale wierze, ze ten kot tam jest...

J.D. mogę podać Ci nuemr tel Heldmana i sama z Nim pogadaj skoro mowiz ze mozesz po Kota pojechać, ja z mojej strony moge dołożyć do transportu...

mj_liberian_girl

Post » Sob mar 12, 2011 11:50 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

no i jest propozycja i taransport w jednym :ok:
Czekamy na wasz ruch.
mam andzieję ze włąsne ego nie dojdzie do głosu. Tylko dobro kota. Byłam u Asi i potwierdzam. cały dom jest przystosowany do kotów. Tymczasy mają tam bajeczne warunki. Wiem, bo zawoziłam tam z Agneska 5 otwockich maluszków.

A co z drugą kicia? Bo jeśli dobrze zrozumiałam z powyższych wypowiedzi rude cudo to jego kot. Była mowa o czarno-białym jeszcze?
Ale w tym watku tak wsio jest poplątane,ze trudno się połapac.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob mar 12, 2011 11:51 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Wybaczcie ale coś tu śmierdzi :? A to jakaś nowa informacja jest :D :? Przecież on pisałam, że na weta nie ma a tu nagle ma znajomego weterynarza. :?
Przepraszam, ale nie wierzę w nic co jest na tym wątku.

mj_liberian_girl pisze:wiem tylko tyle, ze kot jest w Morągu tam gdzie był od poczatku ponoć jjego znajomy jest weterynarzem i Go przebadał ma niby Go przetrzymać do poniedzialku potem kot ma wrócić do Morąga ... w to samo miejsce skąd został zabrany, ( słuchcajcie też nei mam pewnosći co do całej sytuacji ale raczej myślę o tym, ze kot np jest tam sam i tylko to mam obecnie w głowie szkoda mi zwierzecia.) nie znam Heldmana osobiscie nie znam Go w ogole tylko te rozmowy sms czy tel o kota i tyle... czasem jest to zakręcone sama się pogubiłam ale wierze, ze ten kot tam jest...

J.D. mogę podać Ci nuemr tel Heldmana i sama z Nim pogadaj skoro mowiz ze mozesz po Kota pojechać, ja z mojej strony moge dołożyć do transportu...

Edit: Wierzę, tylko w to że te koty tam są.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob mar 12, 2011 11:59 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Za głupia jestem,aby cokolwiek zrozumieć :oops:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob mar 12, 2011 12:02 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

CatAngel msz rację tylko, ze ja wierze ze kot naprawde jest i nie patrze na Niego ale na Kota roumiesz?

mj_liberian_girl

Post » Sob mar 12, 2011 12:08 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

mj_liberian_girl pisze:CatAngel msz rację tylko, ze ja wierze ze kot naprawde jest i nie patrze na Niego ale na Kota roumiesz?

Rozumię :wink: raczej każda (tutaj myśli o tych kotach) ale bez Niego kotom nie pomożesz :(
mj_liberian_girl ty się nie dziw, że tutaj jest taka atmosfera, no bo ileż można, a i tak od założyciela wątku pojawiają się jakies kolejne wymagania :? A ty co? A ty tamto? A ty masz lepszy pomysł?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob mar 12, 2011 12:17 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

:) wiem mi tez rece opadja:) naprawde:) i tak podziwiam siebei za cierpliowsc ;) ale dziewczyny jak do poneidzialku nei ogarne sytuacji to puszczam ten temat w zapomnienie bo to trwa macie racje juz za dlugo

mj_liberian_girl

[poprzednia][następna]