Bo nic nie dzieje się bez powodu - Mru Boguszek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 20, 2009 9:11

U nas z Boguszkami to samo. Chciałam im dobrze zrobic i dałam od razu najlepsze karmy - efekt taki sam - potworna biegunka i spadek apetytu. Przeszło po podaniu kitekata :roll:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt mar 20, 2009 10:22

iwciu, przypominam, u mojej mamy do odbioru jest duży zapas różnego kalibru karm - to prezent od Migoty. Może coś będzie odpowiednie dla Mru :wink:

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Pon mar 23, 2009 12:27

maciejowa pisze:Dzień dobry piękny :love: Jak się dzisiaj czujesz? Zaraz pędzę po jedzonko dla Ciebie :) Zdrowiej szybciutko, bo czekamy :wink:

Czyżby Mrubiś już znalazł domek? Super, będzie miał swojego Dużego do głasków i barankowania :D

A co u niego? Apetyt i humor dopisują?
Obrazek

nieszka_piotr

Od: Śro mar 11, 2009 16:29

Post » Śro mar 25, 2009 12:23

Mrubisiu ma się lepiej, katar odchodzi, kupa coraz ładniejsza.
Chłopak siedzi grzecznie z równo ułożonymi łapeczkami przy drzwiach klatki i cicho prosi „otwórz, otwórz, proszę, choć pomiziaj mnie, no choć zrobię ci baranka”.
Gdyby tak nie znaczył wszystkiego co tylko spotka dookoła mógłby sobie chłopak pochodzić, a tak jak tylko go wypuszczę i wymiziamy się to pędzi sprawdzić co by tu można było oznakować swoim smrodkiem :twisted:
Na szczęście w przyszłym tygodniu chłopak traci jajka i wreszcie będzie mógł swobodnie chodzić po domu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro mar 25, 2009 12:30

Cześć Mrubisku kochanie :kitty:

Z Twoją wspaniałą Panią zdążyłam się już wirtualnie zapoznać:) przyszedł czas, żebym też do Ciebie zajrzała "smrodzinko"

Dużo zdrówka chłopaczku no i twardy badź na ciachaniu klejnotków :twisted:

Pozdrawiamy serdecznie!
Mysia, Olek :kotek: i Lolek :kotek:
Każde zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte...

Obrazek

OlkoLolka

Od: Pon sie 18, 2008 14:36

Post » Śro mar 25, 2009 12:40

iwcia pisze:Mrubisiu ma się lepiej, katar odchodzi, kupa coraz ładniejsza.
Chłopak siedzi grzecznie z równo ułożonymi łapeczkami przy drzwiach klatki i cicho prosi „otwórz, otwórz, proszę, choć pomiziaj mnie, no choć zrobię ci baranka”.
Gdyby tak nie znaczył wszystkiego co tylko spotka dookoła mógłby sobie chłopak pochodzić, a tak jak tylko go wypuszczę i wymiziamy się to pędzi sprawdzić co by tu można było oznakować swoim smrodkiem :twisted:
Na szczęście w przyszłym tygodniu chłopak traci jajka i wreszcie będzie mógł swobodnie chodzić po domu

Zdrowiej chłopaku, zdrowiej! ;)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw mar 26, 2009 8:12

Dzieńdobry Słoneczko kochane!

Jak nocka minęła? Opuścił już na dobre katarek Mrubisia??

głaski cieplutkie :kotek:
Każde zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte...

Obrazek

OlkoLolka

Od: Pon sie 18, 2008 14:36

Post » Czw mar 26, 2009 15:03

Mrusiu, słodkości, jak się dzisiaj miewasz? :love:

maciejowa

Post » Czw mar 26, 2009 18:02

Zdecydowanie słodkości :lol:

maciejowa czy Mrubiś zamieszka u Ciebie po podleczeniu? Bo nie wiem czy gratulować i cieszyć się, że ten piękniś będzie miał swojego Dużego :D
Obrazek

nieszka_piotr

Post » Czw mar 26, 2009 18:55

nieszka_piotr pisze:Zdecydowanie słodkości :lol:

maciejowa czy Mrubiś zamieszka u Ciebie po podleczeniu? Bo nie wiem czy gratulować i cieszyć się, że ten piękniś będzie miał swojego Dużego :D

Wobec tak postawionego pytania nie mam wyjścia. Miałam nic nie mówić, żeby nie zapeszyć, bo jakoś szczęścia nie mamy, więc powiem bardzo cichutko: możesz się cieszyć. Mru będzie miał dwoje Dużych Dużych i dwoje Dużych Małych oraz prywatnego przyjaciela - Łacia, który też z nami zamieszka już niedługo mam nadzieję. Ale z gratulacjami to może poczekajmy do dnia, w którym Mru zamieszka u nas. ;) :)

maciejowa

Post » Sob mar 28, 2009 12:13

Cześć Maluchu! Głaszczemy cię zbiorowo w sobotnie południe :) Zdrowiej!

maciejowa

Post » Pon mar 30, 2009 12:50

No to ja po cichu się baaardzo cieszę :D

Suuuper kot! :ok: za Mrubisia i jego nowy domek :)
Obrazek

nieszka_piotr

Post » Pon mar 30, 2009 21:36

Mrubisek pojechał dziś na udoskonalenie do lecznicy.
W drodze zorientował się gdzie jedzie i postanowił odegrać się na mnie :evil: .
W samochodzie w kontenerze stanął tyłem do kratki i zrobił siku prosto na fotel :evil: .
Jeżdżę z otwartą szybą. Próbowałam dziś wszystkiego, odkażacza, vitoparu, cytrynowego offa :roll: .
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Wto mar 31, 2009 8:53

:roll:
no to sie masz :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto mar 31, 2009 18:42

Dziś odebrałam Mrubisia po kastracji, jest na mnie pogniewany niemal śmiertelnie :wink:

iwcia

[poprzednia][następna]