[Bydg] Fundacja KD - Czarno-Czarni w domach. Mickey za TM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 19, 2008 16:03

Właśnie rozmawiałam przez telefon z domkiem chętnym na Macka :D I domek bardzo sympatyczny. Kto wie - może długi weekend Macky spędzi we własnym domu? O kciuki uprasza się :)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pon maja 19, 2008 16:21

Proszę bardzo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon maja 19, 2008 16:32

:D :D :D :D
Dzię-ku-je-my!
Niby zwykły czarnuszek, a chwycił za serce. Pan się zapytał w pierwszej kolejności, czy on raczej powinien wychodzić, czy lepiej niech mieszka w domu. Zaakceptował moją radę. A w drugiej co należy mu zrobić z podstawowych rzeczy, czyli szczepień, odrobaczania i kastracji. Skoro uważa to za podstawowe rzeczy, to chyba fajny domek :) (Macky już wszystko ma zrobione)

reddie

Post » Śro maja 21, 2008 13:31

No, Macky dziś siępakuje :) O 18.30 przyjeżdżają jego nowi Duzi.

reddie

Post » Śro maja 21, 2008 13:34

reddie pisze:No, Macky dziś siępakuje :) O 18.30 przyjeżdżają jego nowi Duzi.

Widzę, że dom znalazł się ekspresowo. Jeden czarny mniej :wink:
Trzymam kciuki :ok:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Śro maja 21, 2008 19:55

Pojechał :)
Fajni ludzie, Dexter (rzekomo strachulec) sobie ich szczególnie upodobał, lizał durny jeden po twarzy, skakał, pchał się do głaskania. A Macky (tzn wraca do imienia Maciek, bo dzieciaki tak ustaliły :) ) z lekka pogardą spoglądał na psa i dostojnie przechadzał się między Tomkiem i Anią. Polubił ich. I spokojnie wszedł do transporterka. Pewnie za to w drodze pokazał co potrafi (czyt. darł się i próbował zrobić wyłam z klateczki)... Odpowiedziałam na wszystkie pytania nowego domku. Fajnie, że je zadawali, widać, że poważnie myślą o nowym domowniku. Ponieważ domek z ogródkiem, uczuliłam na pilnowanie kocurka (podałam co się może stać, jak się wymknie, ale mam wrażenie, że sami się tego obawiają, więc pilnowany będzie, na dwór tylko na smyczy). Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie :D

Uwaga! Obiecali fotki! :D

I oczywiście jak w rozmowie mimochodem wspomniałam, że "mam teraz 8 zwierząt w domu" to zrobili wielkie oczy. Bo tylko Maciek i Dexter byli "widoczni" ;)

Trochę dziwnie bez Mackiego... Hierarchia się zachwiała. Mam szansę być znów "panem i władcą" :twisted:

reddie

Post » Wto maja 27, 2008 15:39

I Mhrrroczny Mack w nowym domku :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nieźle się dogadał ze wszystkimi. Podobno upodobał sobie szczególnie dużą Dużą. No wybrał sobie i koniec ;) Trochę potęsknił. Aż całą jedną noc popłakiwał. Niewdzięcznik :D Właśnie dziś wysłałam uzupełnioną książeczkę zdrowia, bo chcą z Mackym do weta na kontrolny przegląd się wybrać. I ogólnie czarny czuje się po prostu... jak u siebie w domu :)

reddie

Post » Śro maja 28, 2008 19:51

Jutro o 17 Rica ma sterylkę.

Wszystkie blacksy oprócz Viki (no i Mackiego, oczywiście) dostają Tobradex. Porobiło im się w oczach :( Nie lubią zakraplania oczu. Jestem podrapana, pogryziona i znienawidzona :mrgreen:

Miki rano skoczył na mnie, gdy w najlepsze spałam i rozciął mi skórę na brodzie. Żeby to pierwszy raz :roll: On tak lgnie do człowieka, że nie patrzy pod nogi.

Vika się coraz bardziej wyluzowuje. Nawet do łóżka włazi czasem. Ostatnio miałam na oknie uroczy obrazek: zadowolona Vika a po jej obu stronach śpiące słodko Alta i Rica.

W ogóle chyba muszę wejść w jakieś konszachty z ekipą remontową, która ustawiła właśnie rusztowanie (remontują elewacje) z tej strony bloku, gdzie mam okno. Może jakieś foty by porobili fajne? :mrgreen: Ciekawa jestem co koty robią, jak mnie nie ma... No i mogliby mi panowie w zamian za Animal Planet live, umyć mi okna od zewnątrz :twisted: Bo nie mam jak ze względu na siatki (musiałabym zabezpieczyć koty, zdemontować siatki, umyc okna, zamontować siatki, i wypuścić rozwścieczone że ktoś je odizolował koty - za dużo zachodu ;) )

reddie

Post » Śro maja 28, 2008 22:46

ja dopiero znalazłam wątek..boże jakie cuuuuuuuuuuuuudaki :)

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Czw cze 12, 2008 18:45

Dla odmiany - czarny kot ;)

Tym razem Rica (posterylkowa świeżo)

Obrazek Obrazek Obrazek

Się wdzięczy tak słodko. I oczywiście nieustannie :roll:

W tle - poduszka obżarta przez psa.

reddie

Post » Nie cze 15, 2008 17:49

Prosimy kciuki znów - są chętni na Mickiego :) Wydają się fajni. Odniosłam wrażenie, że bardzo im zależy, żeby był kotem niewychodzącym (chłopak spytał na wejściu, czy Mickey może nie być wypuszczanym domowym kotem)

reddie

Post » Wto cze 17, 2008 23:51

Jutro Miki jedzie do domku :) Już jesteśmy po wizycie przedadopcyjnej i nawet byłam z domkiem na zakupach - wyprawka full wypas. I mają kanapę z oparciami obżartymi przez pieska, którego miał kiedyś Patryk ;) Od razu mi się to spodobało. Bo im nie przeszkadza zupełnie, że obżarte.

To niech Mikiemu tam dobrze będzie, nie? :)

Może sie zechcą dokocić? Nie wykluczają, choć na razie ich to lekko przeraża chyba. Cóż, mnie też przerażało... Kiedyś 8)

Acha, i jeszcze, dziewczyna pamięta mnie ze szkoły, jak kiedyś uczyłam w gimnazjum i jest byłą uczennicą mojej mamy ;)

reddie

Post » Śro cze 18, 2008 11:26

Pojechał :)
I może domek się na forum zarejestruje 8)

reddie

Post » Śro cze 18, 2008 12:20

reddie

Post » Śro cze 18, 2008 21:35

reddie pisze:Pojechał :)
I może domek się na forum zarejestruje 8)

gratulacja gratulacje :)

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

[poprzednia][następna]