wibryska pisze:allessandra nie wiem czy Optimistic jeszcze tutaj zajrzy,
może prześlij mu linki na pw
no to szukamy dalej domu dla Amber i Nikity
Zajrzy zajrzy

Chyba nie myślicie, że przestanę się interesować losem Amber i Nikity? Będę Je podrzucał do góry tak dlugo, aż znajdą domek
Allessandra - patrzyłem już na te kociaki..... Serce mi się kraje, ale nie mogę im pomóc.. Może to banalne powody, ale: 1. chcę wziąć dwa koty naraz - znające się, przyzwyczajone do siebie itd (boję się, że jeśli będzie jeden, a potem dopiero drugi, to koty mogą sie nie dogadać....), 2. nie będę umiał zapewnić odpowiedniej opieki Temidzie ani dobrze przypilnować tego młodziaka ze Słupska.... 3. mieszkam niedaleko tego cmentarza, nawet tam byłem szukać tego kociaka, niestety nie znalazłem go... (no i jest to jeden kot...)
Wiem, że moje "wymagania" mogą się Wam wydać dziwne.. Ale ja po prostu jestem realistą - nie chcę, żeby kociak potrzebujący stałej opieki męczył się u mnie albo żeby mlody kociak rozniósł mi dom na strzępy... (pracuję 7-19 i w ciągu dnia nie mogę takich kotów przypilnować) Dlatego szukam doroslych kotów, z wyrobionymi charakterami, znających się... Tak, wiem, że może (odpukać) kiedyś mi zachorują i wtedy będę musiał się nimi w ciągu dnia zająć - ale liczę na to że do takiego, ewentualnego, zdarzenia zdążę już "nauczyć się" kotów i będzie mi łatwiej im pomóc. Póki co jestem bardzo początkujący i boję się "na starcie" podjąć opieki nad tak wymagającymi kociakiami...
Wybaczcie i proszę, zrozumcie...