Maślaczek - jestem rudy, jestem piękny - przeprowadziłem się

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 05, 2006 12:25

Maślaczku Ty nie dość ze taki cudniasty to talent literacki masz niebywały!! pisz nam pisz!!
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Śro lip 05, 2006 22:36

Cześć

Dzisiaj znowu byłem bardzo dzielny. Goniłem tego rudego, i on też mnie gonił. I skakał. Duża mówi, że on się przede mną popisuje. I z tym z białymi łapami też się bawiłem trochę. A nawet troszkę z tym burym, ale on jest dziwny i dalej się mnie chyba boi. Z tym rudym to się już prawie zaprzyjaźniłem. Nawet pacam go łapką.

Tego zwierza, co go nazywają pies to już się wcale nie boję. On nie jest w ogóle groźny. Za to ten drugi, co go nazywają emiś jest trochę groźny. Dziś prawie mnie złapał, ale duży złapał jego... Ale potem zabrałem mu zabawkę i się nią fajnie bawiłem. Mówię wam, to świetna zabawka, musicie namówić swoich dużych, żeby wam taką załatwili. Ona się nazywa Lego.

Mam znowu trochę zdjęć, jakbyście chcieli zobaczyć.

Np. jak się bawiłem na drapaku z tym z białymi łapami
Obrazek Obrazek

z nim już też się trochę zakumplowałem
Obrazek

tutaj bawię się tą zabawką strasznego zwierza
Obrazek

a tu, sami zobaczcie, straszny zwierz mnie ściga
Obrazek

a tu ten drugi zwierz, co się go już nie boję, mnie wącha
ale przy nim to już nawet ogonka nie opuszczam
Obrazek

tutaj to jak się już zmęczyliśmy z tym rudym
Obrazek

a tutaj, no spójrzcie tylko, jak robią biednemu kotu
oni niby mówią, że to tylko na troszkę, żeby mi się co nie stało jak drzwi na taras otwierają i takie tam
ale ja wiem swoje
duża mówi, że do tego zdjęcia to jeszcze podkład głosowy powinien być
nie wiem, o co jej chodzi
Obrazek

I wiecie co? Duża mi powiedziała, że nie wiadomo, czy jakiegoś nowego domu nie będę miał :roll: Nie wiem, czy się cieszę, no bo tu jest całkiem niezła zabawa. Tylko ta duża narzeka, że jak biegam, to za mną wzrokiem nie nadąża. Nie wiem, co ona taka wolna jest.

No to idę spać
Maślak
Obrazek

Bonkreta

Od: Wto mar 16, 2004 22:22

Post » Czw lip 06, 2006 3:31

Oooo, rany, i ja dopiero teraz tu dotarłam? 8O

Jaki cudny Maślaczek! :1luvu: :1luvu::1luvu:
Kto ma koty, ten ma kłaki.
Trufelka & Merci & Wuzetek alias Pączusie Dwa i Sucharek

Fairy 20.12.15 :( Kocurra 24.01.2019 :( Skierka 6.10.2022 :( Mori 20.07.2023 :( Banshee 8.06.2024 :(

Petroniusz

Od: Wto sty 13, 2004 12:22

Post » Czw lip 06, 2006 6:44

Dopiero teraz zobaczyłam i dowiedziłam sie, jakiej marki jest to groźne zwierzę! Myślałam, że fretka a to Mały Duży! :lol:
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Czw lip 06, 2006 6:49

Ojej :lol:
Biedny, dracy sie Maslaczek :lol:
Az tu slychac :lol:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw lip 06, 2006 7:11

oj, dopiero dziś Cie Maślaczki znalazłam.
Trzymaj sie mały !!
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw lip 06, 2006 7:25

TyMa pisze:Dopiero teraz zobaczyłam i dowiedziłam sie, jakiej marki jest to groźne zwierzę! Myślałam, że fretka a to Mały Duży! :lol:

ja też!! zupełnie nie miałam pomysłu co to za zwierz :wink:
Maślaczku cudniaczku nowy domek też pewnie bedzie fajny-duzi tego dopilnują :D
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Czw lip 06, 2006 9:04

No, cos takiego zrobić biednemu koteczkowi. :wink: Toż jego przeraźliwy protest słychać, mimo braku foni. :wink:
http://img372.imageshack.us/my.php?image=klatka2tj.jpg

I jeszcze małe OT - Bonkreta czy mogłabyś ten koci drapak pokazać w całości? Bo z widocznych fragmentów bardzo, ale to bardzo mi się podoba. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw lip 06, 2006 15:42

Jestem fanem Maślaczka i strasznie żałuję, że nie może być mój!

Regis

Od: Wto lip 04, 2006 14:29

Post » Czw lip 06, 2006 16:17

Cześć

Wiecie, co mi dzisiaj zrobili? Z samego rana, zamiast wypuścić mniej z tej wstrętnej klatki (bo na noc siedzę w klatce, tak mnie podle traktują), to mnie zostawili. A sami pojechali gdzieś gdzieś, wszyscy. I tak siedziałem, zupełnie, zupełnie sam. I dopiero koło południa duża wróciła. I ten straszny zwierz. A duży to w ogóle nie wrócił. No to wołałem, bardzo głośno, że przecież trzeba mnie wypuścić. No i duża mnie w końcu wypuściła. I wiecie co, ona strasznie niedomyślna jest - wzięła mnie i postawiła na drapak, do tych dużych kotów. A ja przecież chciałem się przytulać!!! No i zaraz za nią pobiegłem, najszybciej jak się dało i na nogi się musiałem wspinać i mruczeć najgłośniej jak się da i w ogóle, zanim mnie, biednego stęsknionego koteczka porządnie wygłaskała i wyprzytulała. Potem mówiła, jaki to ja kochany jestem i słodki... A przecież kot musi się poprzytulać, nie?

No a potem to już mogłem się bawić. Dziś wchodziłem wszędzie, bo ja jestem bardzo przedsiębiorczy.
Wlazłem wysoko, wysoko na książki
Obrazek

I na gitarę też wlazłem. Duża mówi, że nie wiedziała, że koty umieją się wspinać po gryfie. Phi, przecież to proste
Obrazek

Mam też nowe, idealnie dopasowane miejsce do spania
Obrazek

Tego jednego zwierza, co się go na początku trochę bałem, to już się wcale nie boję. On daje się pacać po pysku i ma taki fajny chudy ogon, co go można łapać za niego
Obrazek

A z tym drugim zwierzem, co jest groźniejszy, też sobie już umiem poradzić. Jego czasem też zamykają w klatce, o. I wtedy ja go atakuję z zewnątrz i on mi nic nie może zrobić :D Sprytny jestem, co? Ta jego klatka jest w ogóle bardzo dobra, bo świetnie się po niej wspina.
Obrazek

Pamiętacie, że ten zwierz ma taką fajną zabawkę, co się nią bawiłem? No, to on ma jeszcze więcej fajnych zabawek. Patrzecie tylko, co dziś odkryłem:
Obrazek Obrazek

I jeszcze coś Wam powiem, tak w tajemnicy. Wczoraj zostaliśmy w domu z dużym i wszystkimi zwierzami, a duża gdzieś pojechała. Bawiliśmy się. Zwierz emiś chodził za mną. Duży gadał do takiego małego czegoś, co trzymał przy uchu. Nudne rzeczy gadał, coś o kupowaniu czegoś tam. Tak jakby z dużą rozmawiał, ale dużej przecież nie było, więc może on troszkę taki dziwny jest... I nagle słyszę "wiesz, nie mogę teraz, bo mi tu jeden niemowlak ściga drugiego niemowlaka". No takie oczy zrobiłem 8O Że niby kto ten niemowlak ??? Ten straszny zwierz, co mnie gonił? Czy niby ja, wielki odkrywca, drapieżnik i eksplorator??? No sami powiedzcie, ci duzi to są naprawdę dziwaczni :roll:

No to idę się umyć
Maślak
Obrazek

Bonkreta

Post » Czw lip 06, 2006 16:18

Maślak
ty masz dziwne imię

Rokita

:lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw lip 06, 2006 16:19

Wawe pisze:No, cos takiego zrobić biednemu koteczkowi. :wink: Toż jego przeraźliwy protest słychać, mimo braku foni. :wink:
http://img372.imageshack.us/my.php?image=klatka2tj.jpg

I jeszcze małe OT - Bonkreta czy mogłabyś ten koci drapak pokazać w całości? Bo z widocznych fragmentów bardzo, ale to bardzo mi się podoba. :D

drapak obcykam w takim razie :wink:
i umieszczę w stosownym wątku drapakowym
Obrazek

Bonkreta

Post » Czw lip 06, 2006 16:43

Mysza pisze:Maślak
ty masz dziwne imię

Rokita

:lol:

Moje imię jest wyjątkowe po prostu. Bo ja jestem wyjątkowy kotek, o. (tak mówi duża). :D
M.
Obrazek

Bonkreta

Post » Czw lip 06, 2006 17:13

no pewnie ze wyjatkowy :lol:
Najwyjatkowszy Maslak na swiecie :lol:
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Czw lip 06, 2006 17:21

Maślak wyjątkowy bez dwóch zdań :lol: tyle lat zbieram grzyby a takiego Maslaczka nigdy nie spotkałam :wink: :ok: za Maślaczka.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]