Przed świąteczne -8 letnia burasia odeszła

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2005 9:54

Ania mnie wyprzedziła :twisted: . Tak jak napisała domek byłby, ale dopiero od marca (z różnych ważnych powodów ta Pani nie może wziąć kotki wcześniej), dlatego szukamy domku tymczasowego na te dwa miesiące.
Chyba, że ktoś zdecyduje sie wcześniej dać tej kici dom na stałe :)
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro gru 28, 2005 11:55

:D
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Śro gru 28, 2005 15:26

podniosę.. Z prośbą o tymczasowy domek.. :oops: Na dwa miesiące..
aamms niezalogowana

Post » Śro gru 28, 2005 19:09

przemyślałam i jak nie ma innego domku tymczasowego, to ja ją wezmę do siebie. Iwcia ma jeszcze coś na oku, ale to już ona. w każdym razie jak co, to może chociaż ktoś przetrzyma koteczkę do znalezinia transportu? Ja się bardzo o nią boję. Wciąż pamiętam zaginionego Karo :( .
Ze znajomą dziś jeszcze raz rozmawiałam. Potwierdza - weźmie koteczę, tylko właśnie od marca, ma ważne powody.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro gru 28, 2005 19:20

Anka pisze:przemyślałam i jak nie ma innego domku tymczasowego, to ja ją wezmę do siebie. Iwcia ma jeszcze coś na oku, ale to już ona. w każdym razie jak co, to może chociaż ktoś przetrzyma koteczkę do znalezinia transportu? Ja się bardzo o nią boję. Wciąż pamiętam zaginionego Karo :( .
Ze znajomą dziś jeszcze raz rozmawiałam. Potwierdza - weźmie koteczę, tylko właśnie od marca, ma ważne powody.

Anka.. :1luvu: :king: :aniolek:
Gość

Post » Śro gru 28, 2005 19:31

Właśnie napisałam Iwci, że Murzynek był bardzo dawno szczepiony (kasa :( , miałam strasznie dużo leczenia zwierząt przez 1,5 roku). Czy to bezpieczne? Chociaż Murzyn to silny, zdrowy, odpasiony kocur.
Teraz nie wiem, czy go lepiej teraz araz zaszczepić (ale wtedy treba chyba odczekać 2 tygodnie, ale nie wiem, czy u dorosłego, już szczepionego kiedyś też), czy wziąć burasię, a szczepienie odłożyć jeszcze trochę (właśnie, żeby nie brać jej zaraz po jego szczepieniu).
Burasia mi strasznie zapadła w serce i skoro ma już domek, to muszę jej pomóc i nie pozwolić zginąć.

Anka

Post » Śro gru 28, 2005 20:16

Rany Anka, jests cudowna :D :king: Trzymam kciuki!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Śro gru 28, 2005 21:59

Szukamy domku tymczasowego do czasu znalezienia transportu do Gdańsk.
Chciałabym kicie zabrac ze schroniska jak najszybciej, to nie jest odpowiednie miejsce dla kici w tym wieku, boje sie, ze kicia sie podda i rozchoruje :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Czw gru 29, 2005 10:29

Do gory! Czy są jakieś szanse na transport?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw gru 29, 2005 16:01

Transport Łódź-Gdańsk to nie jest problem. 8)
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Czw gru 29, 2005 20:44

Iwcia nie pisze, to ja napiszę. Transport będzie potrzebny za jakieś 2,5-3 tygodnie. Na ten czas Iwcia ma domek zastępczy, a ja zaszczepię dawno nie szczepionego Murzynka i Myszkę.

Anka

Post » Czw gru 29, 2005 20:49

No dziewczyny! Jesteście wspaniałe! Cieszę sie bardzo, bardzo.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw gru 29, 2005 20:49

Anka pisze:Iwcia nie pisze, to ja napiszę. Transport będzie potrzebny za jakieś 2,5-3 tygodnie. Na ten czas Iwcia ma domek zastępczy, a ja zaszczepię dawno nie szczepionego Murzynka i Myszkę.

Czy to znaczy, że już można głośno się cieszyć, czy jeszcze cichutko, nieśmiało i nieoficjalnie?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw gru 29, 2005 21:21

Anka pisze:Iwcia nie pisze, to ja napiszę. Transport będzie potrzebny za jakieś 2,5-3 tygodnie. Na ten czas Iwcia ma domek zastępczy, a ja zaszczepię dawno nie szczepionego Murzynka i Myszkę.

Dopiero mam dostep do netu, mamy dom na trzy tygodnie :D , jutro po pracy jadę do schroniska po kicię. :D

amms możesz już powoli cieszyć się :wink: , ale tak głośno to jutro jak już kicia będzie w moich rękach.

Dziewczyny i chłopaki ( ten od domku :lol: )jesteście super :1luvu: , nie wyobrażacie sobie jak sie cieszę, że ta kicia będzie miała dom. (Czyżby czas cudów się wydłużył? :s5: )

iwcia

Post » Czw gru 29, 2005 22:13

iwcia pisze:

Dopiero mam dostep do netu, mamy dom na trzy tygodnie :D , jutro po pracy jadę do schroniska po kicię. :D

amms możesz już powoli cieszyć się :wink: , ale tak głośno to jutro jak już kicia będzie w moich rękach.

Dziewczyny i chłopaki ( ten od domku :lol: )jesteście super :1luvu: , nie wyobrażacie sobie jak sie cieszę, że ta kicia będzie miała dom. (Czyżby czas cudów się wydłużył? :s5: )

Niech trwa przez cały rok.. :D

Przypominam, że miejsce na liście Klubu Kocich Seniorów czeka.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia][następna]