Walentynka i jej srebrny kociak szukaja domu (dwa juz maja)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2005 13:30

dzieki Kami za opis :D
Mozliwe, ze jutro bti stanie sie wlascicielka drugiego srebrnego kawalera. Zostaje do adopcji dymny chlopczyk i ich mamusia :D
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Czw sie 25, 2005 13:36

super :dance2:

kami1315

Od: Pon sie 22, 2005 11:21

Post » Pt sie 26, 2005 18:02

Witam

Siedzi u mnie na kolanach nowy kociak. Ale UWAGA wcale nie ten srebrny, tylko jego dymny braciszek :D
Oczywiście decyzja należała do kotów. Srebrny jak byłam z wizytą omijał mnie szerokim łukiem :!: . Za to jego brat po prostu uwodził - bawił się myszką, pozwalał głaskać i cudnie mruczał :D
Myślę, że na srebrnego gdzieś czeka specjalny domek i on o tym wie.
Walentynka ich mama jest bardzo miłą, spokojną kotką. Jest niezbyt duża, idealna do małych mieszkań. Na pewno znajdzie dobry dom, trzeba jej w tym trochę pomóc.
Postaram się póżniej wrzucić jeszcze trochę zdjęć.
Pozdrawiam, i proszę o rady jak przekonać mojego Lukasa, że tego małego stwora nie trzeba od razu zjadać :? . Pokazałam mu młodego, ale syczy i warczy. A maluch wychowywany w licznej kociej rodzinie chciałby się witać z nowym kumplem :D

bti

Od: Sob sie 06, 2005 16:26

Post » Pt sie 26, 2005 20:10

Ale fajnie, że go wzięłaś. Gratuluje nowego przybysza. Chłopaki na pewno się dogadają!

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt sie 26, 2005 23:50

bti pisze:Witam

Siedzi u mnie na kolanach nowy kociak. Ale UWAGA wcale nie ten srebrny, tylko jego dymny braciszek :D

ale numer :lol: :lol: :lol: No kto by to przypuszczal :lol: :lol: :lol:

Srebrny jak byłam z wizytą omijał mnie szerokim łukiem :!: .

widac nie zaiskrzylo :wink:

Walentynka ich mama jest bardzo miłą, spokojną kotką. Jest niezbyt duża, idealna do małych mieszkań. Na pewno znajdzie dobry dom, trzeba jej w tym trochę pomóc.

tez mam nadzieje, ze dziewczyna odnajdzie swoja przystan, skoro jej "wlascicielka" wyrzucila ja jak zuzyty but :evil:

Postaram się póżniej wrzucić jeszcze trochę zdjęć.

byloby super :D

Pozdrawiam, i proszę o rady jak przekonać mojego Lukasa, że tego małego stwora nie trzeba od razu zjadać :? . Pokazałam mu młodego, ale syczy i warczy. A maluch wychowywany w licznej kociej rodzinie chciałby się witać z nowym kumplem :D

najlepiej odizoluj na troche mlodego, by sie oswoil z nowym domem. Rezydenta kochac, kochac i jeszcze raz kochac (czytaj: rozpieszczac :wink: ) Nic na sile. Beda, widac, fochy, obraza, fukanie... wszystko powoli. Przeczytaj kocie ABC na Kotach, czesc o oswajaniu dwoch kotow. Tam sa bardzo cenne rady, sposoby, sposobiki :D
Gratuluje dokocenia :catmilk:
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob sie 27, 2005 9:07

Nika Łódź pisze:
bti pisze:Witam

ale numer :lol: :lol: :lol: No kto by to przypuszczal :lol: :lol: :lol:

he he he bo to z reguly tak jest :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Sob sie 27, 2005 10:58

Zgodnie z obietnicą zamieszczam zdjęcia

Dymny jeszcze w poprzednim domu. Sesja zdjęciowa u nas wkrótce :)
http://upload.miau.pl/1/26062.jpg

Srebrny - czeka na dom
http://upload.miau.pl/1/26063.jpg

Mamusia chłopaków - Walentynka. Niestety nie jest jeszcze wysterylizowana :(. Również czeka na dom
http://upload.miau.pl/1/26064.jpg

U nas dymny chłopak na razie jest nazywany Hary. Trochę jeszcze pomiałkuje - chyba tęskni za mamą. Z Lukasem już dwa razy dotknęli się nosami, ale natychmiast odskoczyli sycząc. Od rana mam warczący koncert w domu; do poważniejszych incydentów nie dochodzi.

bti

Post » Sob sie 27, 2005 12:53

bti pisze:Dymny jeszcze w poprzednim domu. Sesja zdjęciowa u nas wkrótce :)
http://upload.miau.pl/1/26062.jpg

tam czulam, ze on jest dymny, ale ostatnie zdjecia sugerowaly czern.
Sliczny jest :)

Srebrny - czeka na dom
http://upload.miau.pl/1/26063.jpg

ale cudo :D To pregowanie to dzielo sztuki :D

Mamusia chłopaków - Walentynka. Niestety nie jest jeszcze wysterylizowana :(. Również czeka na dom
http://upload.miau.pl/1/26064.jpg

jest na zastrzyku dzialajacym 4 miesiace. W tym czasie powinna zostac wysterylizowana. Ladna dziewczynka :)

U nas dymny chłopak na razie jest nazywany Hary. Trochę jeszcze pomiałkuje - chyba tęskni za mamą. Z Lukasem już dwa razy dotknęli się nosami, ale natychmiast odskoczyli sycząc. Od rana mam warczący koncert w domu; do poważniejszych incydentów nie dochodzi.

powoli powinno sie ulozyc :) zapewniaj Lukasa o jego niezachwianej pozycji w domu, glaskaj na potege, przepraszaj smakolykami i powinno sie wszystko dobrze "dotrzec" :)
sorry za brak entuzjazmu, ale dzis zmarly 2 kocieta, ktorymi sie posrednio zajmuje
Obrazek

Nika Łódź

Post » Pon sie 29, 2005 20:27

Harry czuje się już pewnie w moim domu. Zawsze towarzyszy mi w czytaniu forum siedząc u mnie na kolanach :D Bardzo chciałby, żeby jego srebrny brat i mama też znalazły swoich ludzi.
Kami 1315 napisz co słychać u Twojego Antonia. :)

bti

Post » Wto sie 30, 2005 8:34

Antonio zadomowił się na dobre. Naszych suczek wcale się nie boi, wczoraj nawet polował na ogon tej większej :lol: . Z mniejszą dzieli miskę i łóżko. Uwielbia buszować po naszym ogródku. A jeszcze jedno jest mistrzem w łapaniu much :dance2: żadnej nie przepuści :wink: Byliśmy już z Antonim u weta, żeby go odrobaczyć. Nasz wet bardzo dokładnie go zbadał - wszysko w najlepszym porzadku!!!! Pani u której był naprawdę bardzo dba o wszystkie koty, które są u niej. Miejmy nadzieję, że Walentynka i jej synek-srebny-whiskaczek również znajdą nowe kochające domy...
Obrazek

kami1315

Od: Pon sie 22, 2005 11:21

Post » Wto sie 30, 2005 13:19

dziekuje dziewczyny za wiesci z nowych domkow :D Strasznie milo sie to czyta :D
Na domki czekaja wiec mamusia i sliczny srebrny pregusek pomalowany w paski jak tygrys :D
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob wrz 03, 2005 16:41

up

bti

Post » Pon wrz 05, 2005 10:23

hopsa
Gość

Post » Sob wrz 10, 2005 14:04

no i nikt nie chce pieknego preguska?
Obrazek

Nika Łódź

Post » Nie wrz 18, 2005 21:31

Dziewczyny nawet nie wiecie jak sie ciesze ze dzieki Wam 2 kotki znalazly domki :D ja chtenie tez bym sie dokocila, ale jak juz pisalam w kilku innych watkach dopoki mieszkam z rodzicami nie da rady, to i tak byl cud ze tata zgodzil sie na Szara. Kotki są śliczne - zarowno szary jak i dymny, widac ze sa zadbane i mialy dobra opieke. Strasznie sie ciesze. Gratuluje odwagi w adopcji drugiego kota - moja Szara strasznie nie lubi innych kotow, tez na nie okropnie warczy i syczy, nie wiem jak wygladaloby dokocenie u mnie dlatego podziwiam Was. Zycze zdrowka dla koteczkow i zeby sie jak najlepiej chowaly :flowerkitty: Pozdrawiam.

kocia mama Agatka

Od: Wto sie 16, 2005 21:08

[poprzednia][następna]