Kobra w DOMU : )))))))))))))))))); proszę o zamknięcie wątku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2005 15:14

mamucik pisze:Czyżby rozpoznał mą diabelską duszę :twisted: i tylko Twoja interwencja nie pozwoliła mu dodać następnych dwóch 6 :wink:

To śliczne kotki - domek na pewno znajdą, tylko niech rochę drgnie ten martwy :? letni sezon.

Hm, nie, rozpoznaliśmy Cię po miłej odpowiedzi :)

A co Inżynier chciał przekazać ? No, ja nie skojarzyłam tej 6 z 666. A to czarny kot w końcu... Nie wiem, nie wiem...

Wiesz, ja mam już piątego czarnego kota i wszyscy mi mówią: "Uważaj na szatanistów ! Uważaj na szatanistów !" Może ktoś wie, jak rozpoznać szatanistę :?: :?: :?: Może pocą mu się ręce i ma rozbiegany wzrok :?: Albo może się miło przedstawi mówiąc:"Witam. Będąc szatanistą szukam czarnego kotka." I jak tylko widzę kogoś zainteresowanego to zaraz go rozpatruję pod kontem ewentualnego szatanizmu ale boleśnie odczuwam brak wzorca osobowego :(

A co martwicy w tym sezonie to aż słów szkoda :(

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Śro lip 20, 2005 6:19

hop!

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro lip 20, 2005 9:32

Chiara pisze:[

A co Inżynier chciał przekazać ? No, ja nie skojarzyłam tej 6 z 666. A to czarny kot w końcu... Nie wiem, nie wiem...

Wiesz, ja mam już piątego czarnego kota i wszyscy mi mówią: "Uważaj na szatanistów ! Uważaj na szatanistów !" Może ktoś wie, jak rozpoznać szatanistę :?: :?: :?: Może pocą mu się ręce i ma rozbiegany wzrok :?: Albo może się miło przedstawi mówiąc:"Witam. Będąc szatanistą szukam czarnego kotka." I jak tylko widzę kogoś zainteresowanego to zaraz go rozpatruję pod kontem ewentualnego szatanizmu ale boleśnie odczuwam brak wzorca osobowego :(

A co martwicy w tym sezonie to aż słów szkoda :(

Może najlepiej od wejścia potencjalnego właściciela machnąć mu przed nosem napierw krzyżem, a potem czosnkiem. Jak drgnie, albo nie daj Boże odskoczy to może być ON - satanista :!: ( bądź wampir, tych też nie obsługujemy :wink: ).

Albo zamiast ustaleń dot. domku najpierw zapytać człowieka - a jak tam u pana (pani) z przekonaniami religijnymi :?:

Albo od razu na zasadzie prowokacji powiedziec tak: ja jestem satanistką :wink: - a pan ( [pani ) :?: - jak uciekną - jesteśmy spokojni - to nie był ( a ) satanistka :D .

A poważnie:

Myśle, że to można wyczuć, ja zresztą mam jakoś tak, że zgłaszaja się do mnie ludzie pow. 35 lat.,
Natomiast problem czarnych kotów to także zagrożenie ze strony handlarzy skórkami - najbardziej cenia sobie własnie czarne skórki. Tu uważaj - ja już parokrotnie takich pogoniłam. Muszę wyczuć, że człowiek jest naprawdę zainteresowany kotem, A NIE WZIĘCIEM KOTA :wink: :D
Gość

Post » Śro lip 20, 2005 10:50

Dzisiaj pójdę po jakiś miłorzęb na obudzenie mojej głowy - znów zapomniałam się zalogować - Gość wyżej to zapominalski mamucik :oops:
Ale też przez to podbijam :D
Gość

Post » Śro lip 20, 2005 10:53

Ja sie zastrzelę - znów :oops: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: zapomniałam sie zalogować

Niech Kociarnia wróci na Koty, bo to będzie lepiej i dla kotów i dla zapominalskich :!: :!: :!: :D

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro lip 20, 2005 11:20

mamucik pisze:Ja sie zastrzelę - znów :oops: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: zapomniałam sie zalogować

Niech Kociarnia wróci na Koty, bo to będzie lepiej i dla kotów i dla zapominalskich :!: :!: :!: :D

Popieram :!: Wracajmy :!: Klimat miau chyba też ucierpiał...

A co do wampirów - to ich jakoś nie brałam pod uwagę :strach: Ale one chyba bardziej dla mnie są zagrożeniem ? Czyli mam mieć w pogotowiu czosnek, krzyż ( i może kołek się przyda :conf: ) gdy adoptujący przyjdzie po zmroku ? I na wszelki wypadek powiedzieć mu, że oddaję cześć diabłu... :wink: :wink: :wink:

Chiara

Post » Śro lip 20, 2005 11:23

Uwaga :!: Dzisiaj Kobra ukradła zieloną sałatę :!: :evil:

Chiara

Post » Śro lip 20, 2005 12:06

Chiara pisze:Uwaga :!: Dzisiaj Kobra ukradła zieloną sałatę :!: :evil:

i co, zyje?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro lip 20, 2005 13:08

Myszka.xww pisze:

i co, zyje?

Żyje, żyje. Ale przydałaby jej się wizyta w sanatorium :lol: :lol: :lol:

I zawalczyła z moim ślicznym pomidorkiem :( Cały jest poorany jej pazurami :(

Miaaaaauuuuuuu... - a tak miauczą Inżynier i Kobra jak czegoś chcą - wyraźnie słychać każdą literę m-i-a-u.

Chiara

Post » Czw lip 21, 2005 6:08

hop!

Liwia

Post » Czw lip 21, 2005 8:39

Chiara, tylko mi nie mow, ze zjadla tego pomidora.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw lip 21, 2005 8:52

Myszka.xww pisze:

i co, zyje?

co do sałaty, to nie sądzę, żeby była w dobrej kondycji

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Czw lip 21, 2005 9:05

Szczerze mówiąc nie zjadła ani szczypiorku, ani sałaty, ani pomidora. Lubi coś zwinąć i zwiać ale zabieram jej wszystko. W sumie nie znam kota, który dobrowolnie pożera warzywa, nawet el Gato nie jadł marchewki ale słyszałam, że takie koty są 8O

Chiara

Post » Czw lip 21, 2005 9:07

Kocurro pisze:
Myszka.xww pisze:

i co, zyje?

co do sałaty, to nie sądzę, żeby była w dobrej kondycji

Jakby to łagodnie ując. Istotnie sałata zginęła tragicznie tylko w innej paszczy ( mojej :oops: )...

Chiara

Post » Czw lip 21, 2005 12:00

do gory!

Liwia

[poprzednia][następna]