Hoooooop
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Joanix pisze:czy kicie maja juz DS?
CyriaNa pisze:Tak nie na temat: znikam na kilka dni, wrócę prawdopodobnie w piątek. Mam nadzieję, że zajmiecie się tematem i wszystkie kociaki znajdą domki![]()
CyriaNa pisze:Kaprys2004 przydałyby się foty kociaczków. Wrzucę je na pierwszą stronę, ale prawie nic o nich nie wiadomo...
Kaprys2004 pisze:CyriaNa pisze:Kaprys2004 przydałyby się foty kociaczków. Wrzucę je na pierwszą stronę, ale prawie nic o nich nie wiadomo...
To prawdaPostaram się o ich foty..
A to wątek Iskry i jej rudaska http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4127399#4127399
iskra pisze:Ostatecznie zaczynam poszukiwania DS dla Franciszka, rudzika dla konesera
Niestety zbytnio sobie poczyna ze starutenka sunia, nie bedziemy jej stresowac.
Rudzik baze ma jeszcze w klatce, ale wybieg na mieszkanie otwarty. U mnie byl bardzo zainteresowany innymi kotami - do mojej Luny gruchal az milo, Marmurek wlazil mu do klatki i wyzeral z misek, od Marmurki trzymal sie na bezpieczny dystans - mocno na niego buczala ... eh te kobiety
Burdel w swoim otoczeniu robi nieziemski, jest inteligentny inaczej, ALE - z zalet - nie skacze po stolach (jeszcze ?!), do wlaczenia traktora bbb. niewiele mu potrzeba, gadatliwy (bedzie z kim prowadzic dialog
), potrafi sie juz wbic do lozka (jeszcze w nogach, ale kto wie co wydarzy sie juz wkrotce
).
Wykastrowany, po pierwszym szczepieniu. Beta gl. do podawania, zeby kk dobic w zarodku.
Moze zainteresowani beda znajomi p. wet, szukaja troche mlodszego kotka, ale moze akurat
Uwaga, mozna podziwiac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości