Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 24, 2014 11:14 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka.Były bardzo sympatyczne posty, a miły wszystkich ocenił po tych lekko napastliwych.Sam też nie jest bez winy za atmosferę na wątku.
To prawda, że ludzie odchodzą z forum, z różnych powodów i jest mi trochę smutno, bo wielu bardzo polubiłam, a już zniknęli :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lut 24, 2014 13:30 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

nie masz sie co przejmowac jedni przychodza inni odchodza.mily nie jest az taki mily;patrzac na wizualizacje jego marzen przechodza mnie dreszcze;co chce zrobic????kociniec w domu????te male kotki z filmiku dorosna,przestana byc takie slodkie ,i co potem z nimi????to napewno nie jest normalny odpowiedzialny czlowiek ;koty choruja ,trzeba sie nimi opiekowac,a mily mysli najwyrazniej ze bedzie szczesliwa rodzinka z kociaczkami bo one tak slodko wygladaja,..

vacances2020

Od: Pon lut 03, 2014 2:15

Post » Pon lut 24, 2014 15:11 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Otóz drogie państwo skoro jest nienormalny według was to dziwne bo hmmm jakby nie patrzeć kilka dni temu znalazłem w kiepskim stanie kotkę która oczekiwała małych...Ba ona była czyjaś(obroża nie byle jaka) i strasznie poturbowana dlatego jej nie zabrałem do siebie bo postanowiłem zabrać do weta. Weterynarz że musi zostać by nic jej nie było.... Faktycznie nieodpowiedzialny jestem... I nie nie obawiajcie się nie jestem z typu ludzi co się znęcają na zwierzętami, bardziej ludźmi gardzę którzy się znęcają nad nimi... Ale ok jestem chory według was... A co do tych wizyt kiedyś jedną odbyłem i gdyby nie spostrzegawczość to by zniknął złoty łańcuszek na szczęście przyłapałem tą "miłą" panią na tym i dostała kopa w cztery litery... I to mój ostatni post nie wrócę na ten znój więcej żałuje że się dałem namówić na tą rejestrację tutaj. A co do dzikich kotów kolega jeden karmił przyszły zostały i żyją już z nim 5-6 lat i nikt nie płacze koty teraz jego nie wyobrażają sobie pobytu na wolności nawet na dwór się nie specjalnie lubią wybierać bo wolą kanapę ale wy wiecie lepiej jak nie znacie sytuacji i przestańcie płakać bo świry są i będą taki świat jedyny lekarstwo to przywrócenie kary śmierci albo surowsze odsiadki. Żegnam ozięble.

miły

Od: Wto lut 18, 2014 0:54

Post » Pon lut 24, 2014 18:13 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

no i jak dalsze losy tej kotki u weta ?

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Pon lut 24, 2014 18:18 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

ja nie zakladalam, ze masz zle zamiary ale pomysl wydal mi sie "od czapy" i o tym napisalam. Co do wizyt przedadopcyjnych i "obcych" w domu to trafiles nieszczesliwie. Ale zalatwiajac adopcje przez to forum nie wierze, ze podobna sytuacja moglaby miec miejsce. Tutaj wiekszosc sie juz troche zna.

Kociakow niestety za moment bedzie multum do adopcji wiec jezeli zmienisz zdanie to badz tutaj z nami !

Nie obrazaj sie na forum :)

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Pon lut 24, 2014 21:19 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

nie zostaję proszę o zamknięcie tego tematu bo zbrzydło mi wysłuchiwania jaki to ja nie jestem a z tymi bezdomnymi no to cóż skoro pomysł be... Ja tylko chciałem umilić im życie które polega pewnie "jak myszy nie złapie to dzień na głodniaka" i tyle i walcie się co niektórzy na ryj w takim bądź razie bo miłym to można być ale byłbym nienormalny gdybym był miły po niektórych tekstach...

P.S Właśnie się dowiedziałem bo wtedy to się spieszyłem i nie zdążyłem o wiele weta zapytać kotka ma czipa a więc i właścicieli z tego co wiem pewnie jakiś właściciel pogniewał się na kotkę która spodziewa się małych albo i ich już nie będzie bo ma ślady w okolicy brzuchu i wiele ran na pysku chociaż z tymi ranami to i ja zauważyłem. Więc nie mogę jej zabrać póki co.

miły

Post » Pon lut 24, 2014 22:17 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Dobrze, że się wynosisz z tego forum, bo brakuje ci elementarnej kultury słowa, że już nie wspomnę o twojej umiejętności pisania. Piszesz jak niedouczony gimnazjalista. Ciekawe, ile ty w ogóle masz lat?

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Pon lut 24, 2014 22:35 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Myślę, że lat ma wystarczająco dużo. Po sposobie wypowiadania się i reakcji na wizytę PA ("osoby uprawnione", możliwość pożyczenia snajperki) obstawiam, że jest to emerytowany pracownik służb mundurowych (policja, wojsko). Ma czas, możliwości, żeby się zająć kotami, niestety, z powodu nieschematycznego, "nieforumowego" sposobu myślenia, został zgnojony, jak większość nowicjuszy. Bo przecież forum wie najlepiej.
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Pon lut 24, 2014 23:02 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

nie jestem emerytowany a snajperki osobiście sam nie mam tylko kiedyś drobne zawody w strzelectwie mimo wszystko nigdy nie wycelowałem w żadne zwierze a że tutaj nikomu dupy nie liże no to tak jak wyżej zostałem zgnojony. Tylko dlatego że chciałem zabrać do ciepłego domu kilka kotów ale przecież bym je obdarł se skóry a mięso na kotlety tak tak forum psychiatra się kłania ale to wszyscy typowi kociarze tak mają syndrom schizofremiczny. Zwierzęta lubię i nikt nie zabroni miałem gryzonie miałem psy z kotami też miałem do czynienia na wieś wywoziłem i karmiłem za dziecka.

miły

Post » Pon lut 24, 2014 23:12 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Ortografio, Interpunkcjo, Stylistyko gdzieście się podziały ? Miły chcesz przygarnąć koty - zrób to, ale błagam cię - nie pisz więcej. Ewentualnie kup słownik ; ).
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pon lut 24, 2014 23:20 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

miły pisze:nie jestem emerytowany a snajperki osobiście sam nie mam tylko kiedyś drobne zawody w strzelectwie mimo wszystko nigdy nie wycelowałem w żadne zwierze a że tutaj nikomu dupy nie liże no to tak jak wyżej zostałem zgnojony. Tylko dlatego że chciałem zabrać do ciepłego domu kilka kotów ale przecież bym je obdarł se skóry a mięso na kotlety tak tak forum psychiatra się kłania ale to wszyscy typowi kociarze tak mają syndrom schizofremiczny. Zwierzęta lubię i nikt nie zabroni miałem gryzonie miałem psy z kotami też miałem do czynienia na wieś wywoziłem i karmiłem za dziecka.

Co sie tak denerwujesz, my tu wszyszcy bardzo kochamy zwierzeta - dlatego wolimy na zimne dmuchac, przeciez nic o Tobie nie wiemy - to nie dziw sie, ze ci niektorzy napadli na Ciebie, bo nikomu do glowy by nie przyszlo brac do domu bezdomne dzikuski, skoro tyle oswojonych milusinskich czeka w Domach Tymczasowych na adopcje.
Koty, ktore mialy kiedys domy a wlasciciele umarli, lub zostaly wyrzucone jak sie znudzily. Jesli chcesz pomoc bezdomniaczkom - to zbuduj im budki ze styropianu i dokarmiaj ale nie uszczesliwisz tych, ktore nie znaja mieszkania, bo zdarzyly juz zdziczec albo nigdy nie mialy domu. W Toruniu jest tyle kotow do adopcji - i w schronisku napewno tez - jak tu dluzej pobedziesz na tym portalu to zrozumiesz dlaczego niektorzy tak zareagowali na Twoj apel :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon lut 24, 2014 23:22 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

MM93 pisze:Ortografio, Interpunkcjo, Stylistyko gdzieście się podziały ? Miły chcesz przygarnąć koty - zrób to, ale błagam cię - nie pisz więcej. Ewentualnie kup słownik ; ).

Fakt :!: Ale kazdy ma prawo pisac na forum - tak jak potrafi - byle z sensem :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon lut 24, 2014 23:24 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Cindy pisze:
MM93 pisze:Ortografio, Interpunkcjo, Stylistyko gdzieście się podziały ? Miły chcesz przygarnąć koty - zrób to, ale błagam cię - nie pisz więcej. Ewentualnie kup słownik ; ).

Fakt :!: Ale kazdy ma prawo pisac na forum - tak jak potrafi - byle z sensem :wink:

Zgadzam się ! Byle z sensem :D
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pon lut 24, 2014 23:47 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

mądrzy co studia skończyli mi tu ze słownikami nie wyjeżdżajcie i leje na wasze już forum bo nie wpuszczę kogoś z forum bo jest znany wam ale nie mi i nie wpuszczę ot tyle w temacie.

miły

Post » Wto lut 25, 2014 9:45 Re: Szukam bezdomnych kotków pod dach Toruń

Zamykam na prośbę Założyciela.

Wojtek_z, MM93 - upomnienie za dolewanie oliwy do ognia.

miły - ostrzeżenie w profilu za wielokrotne złamanie regulaminu i przekraczanie zasad netykiety.

Blokada dostępu za dewastację forum
miły pisze: leje na wasze już forum

Tydzień - może wyschnie.

Do pomocy kotom w potrzebie, nawet przygarnięcia kotów, forum nie jest niezbędne.
Skontaktuj się na miejscu z przedstawicielami organizacji zajmujących się kotami wolnożyjącymi i bezdomnymi.
A może - skoro już zauważyłeś potrzebujące koty w swoim otoczeniu- przygarniesz jakieś bez niczyjej pomocy.

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

[poprzednia]