4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 17:35 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Jejku, jakie śliczności.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Czw gru 13, 2012 18:25 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Franio to nie MCO - to europejczyk - wywalony przez kogos w krzaki w Gdybi, adoptowałam go 2 lata temu przez miau
Franio jest delikatny bardzo, wogole mimo ze to kocurek ma takie "babskie zachowania" - ciagle gada i gada i gada ..... no i maluchami zajmuje się jak najllepsza mama na świecie :mrgreen:
i to co mnie w nim powala - to jaki jest w dotyku :1luvu:

Tosia i Muffinek wczoraj spedziły kilka godzin poza klatka odizolowane w pokoju, przez chwilke miałay kontakt z Frankiem i Lusią, często zagladały do nich Kreseczka i Tofik - maluchy we czworo ganiaja się i bawią fenomenalnie
Klatkowe maluchy spały dzis poza klatką z męzem w sypialni (Tak tak ja z reszta na kanapie ;)) Tosia sapała z TZ w łozku, Muffinek jeszcze poza łożkiem, ale już u niego zaczyna ciekawośc ze strachem wygrywac ... dzis pozwolił się juz bez sykow ponosic na rekach, ale powolutku idzei nam oswajanie, troszke szkoda bo Tosia juz jest calkowicie oswojona i sama juz nas zaczepia jak wchdoze do pokoju - dzis mama sypialnie do dyspozycji i zdecydowanie wola rozrabiac na lozku czy po calej sypialni - do klatki wpadaja tylko do kuwetki i cos przekąsić

Jutro jedziemy do weta czyscic uszy (Tosia i Muffinek) i z Tofikiem do kontroli - bo u niego po katarze ani sladu :mrgreen:

Poza tym nabieraja ciałka, rozrabiaja i myszki niszcza w tempie blyskawicznym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ale to akurat plus, bo jak rozrabiaja to znaczy ze sa zdrowe, w dobrych nastrojach :kotek:

No i nowa porcja zdjęć :)

Najpierw jednak filmik - Franio niania

http://youtu.be/3o0btuk1RYc

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

a tylne łapki Kreseczki musiała wrzucic bo one wygladaja jak Caffe Latte (ale do gory nogami ;))

piano - a klatka jest z solidnych pretow, Pan u ktrego ją kupowałam zrobił mi taki wyklad na temat bezpieczeństwa zwierzat w takich klatkach ze ten wyklad zapamietam do smierci - na samo wspomnienie o tym slysze jego glos ;)
ja bym ta klatke bez jego wyykladu kupila - ale nie umiem odejsc jak ktos gada i gada ... :twisted:
7ksiezyc

Post » Czw gru 13, 2012 19:39 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Te klatki z miękkimi drutami to chyba królicze a króliczki nie są sprytne tak jak małe koty.
Teraz mam koty w klatce dla psów.
7ksieżyc: masz dobrą klatkę widziałam na zdjęciach taką jak ta psia.
Ostatnio edytowano Czw gru 13, 2012 19:54 przez piano, łącznie edytowano 1 raz

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Czw gru 13, 2012 19:43 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Ale te kociątka na zdjęciach mają marzycielskie minki...
Myślą sobie jak to im się poszczęściło :D.

piano

Post » Czw gru 13, 2012 21:08 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Ale slodka dzieciarnia :) cos cudnego :D
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw gru 13, 2012 21:12 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Każdy chciałby być Tofikiem jak się spojrzy jak cudownie Franiu o niego dba...
Albo Franiem jak się patrzy jak słodko Tofik się w niego wtula...

piano

Post » Pt gru 14, 2012 13:56 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Tofficzku kochany, buziaczki gorące dla Ciebie, reszty kotomstwa i dużych! Ciotka całą drogę z Darłowa musiała uspokajać płaczliwy miauk Toffika, jakoś wszystkie inne maluchy umiały zasnąć a ten szkrab musiał na przednim siedzeniu być i co chwile musiałam zatrzymywać się i wymiziać go obowiązkowo. Ja też mam w domu małą Noreczkę z Darłowa już od tygodnia, dopiero we wtorek wreszcie zawiozę ją do Warszawy, nowa mama już doczekać się nie może. Ale fajny taki maluszek w domku!

Brać kochani, brać maleństwa śliczne!
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Pt gru 14, 2012 17:23 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Zdjęcie Tofika wtulonego w "biały puch" jest przecudowne :1luvu:

U mnie, a właściwie w biurze u Agnieszki, wręcz klon Muffinka :) Także gdyby jakieś domki się o niego biły, to w razie co mamy coś w zastaw :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt gru 14, 2012 23:50 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Ale slodka kulka :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie gru 16, 2012 19:39 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Przyszłam powiedzieć, że mamusia kociaków- ciachnięta :)
Czy była w ciąży dowiem się na dniach, ale po ranie widzę, że raczej nie.
Jest oswojoną, cudowną, kochaną koteczką. Zdjęcia na moim głównym wątku.

Głaski dla maluchów :kotek:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon gru 17, 2012 1:28 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

kinia098 super ze mamusia juz po sterylce - uff - o kilka małych kociakow w przyszym roku mniej :ok: :ok: :ok:

a jak tam pozstała złapana dwojeczka, to biało bure kociatko - cudne :1luvu:
drugi Muffinek :mrgreen:
naja juz Dt czy sa w tym wspomnianym wczesniej biurze?

u nas ok, maluchy juz biegaja od wczoraj we 4 po domu i bywa ze tupot małych i duzych stop powoduje u nas w domu armagedon :ryk: :ryk: :ryk:

Franio oczywiscie opiekunka - tu sa opiekuje Muffinkiem

http://youtu.be/e65_If_xjZY

wkleje troszkę zdjec a jutro popisze co u nas wiecej ;)

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
7ksiezyc

Post » Pon gru 17, 2012 10:33 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Kreseczka i Franio - zakochałam się... Ona jest połączeniem szylketki i pingwinka - takie moje ulubione dwa w jednym. A Franio ma cudne oczy!
Moja kotka też ma kreseczkę na nosku a na brodzie kolory odwrotnie, po przekątnej, miałam ją nazwać Kratką ale w końcu została Sisi.

Czy Twoi rezydenci mają gdzieś swój wątek? Same piękności widzę i chętnie bym sobie oznaczyła Wasz wątek i zaglądała co jakiś czas co tam u Was słychać!

Bambusowy drapak też mi wpadł w oko, robiony na zamówienie czy da się gdzieś coś takiego kupić?
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Pon gru 17, 2012 11:43 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Jestem totalnie zakochana w Franiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Opiekuje się maluchami tak jak mój biały kot - też maluchy sie w niego wtulały, on je lizał, mył itp.
A ten liliowy brytyjczyk to Twój osobisty???
Aż łzy mi popłynęły bo jest identyczny jak mój.... który odszedł wczoraj :( :( :(
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro gru 19, 2012 13:38 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Te maluchy są zabójcze. 8)
Wszystkie są strasznie kolorowe, przepiękne.
Jagooda - jestesmy z tobą, przykro jak kot odchodzi.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Czw gru 20, 2012 12:06 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Czy kreseczka jest nadal do adopcji??

Agusia06081

Od: Śro gru 19, 2012 20:20

[poprzednia][następna]