Za domek dla Luteczka nadal trzymam kciuki!

Tata może jednak się przełamie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gedwoman pisze:Właśnie go gościłam u siebie, przez co nie miałam czasu wejść na forum. Przy okazji prosiłam przez cały ten okres, żeby mamy nie nękał za kitka Lucka, gdyż to przeze mnie trafił do ich domku. Widać, że poskutkowało.. napatrzył się przy okazji tatinek na teściów kotka i pieska, jak sobie ładnie ze sobą żyją i być może też to poskutkowało - a wiadomo faceci to wzrokowcy
iza.73 pisze:Witam
Dla sprostowania schronisko nie przyjmuje kotów, nie dlatego że nie ich sprawa tylko dlatego że jest miejsc na 50 kotów a w chwili obecnej jest ich 90i nie ma gdzie biedactw trzymać. To ludziska którzy nie kastrują i nie sterylizują kotów odpowiadają za taki stan rzeczy. Jestem na bieżąco i teraz w Ostródzie można wyłapać dzikie koty i miasto sterylizuje i kastruje za darmo!!!tylko kicię trzeba przedtrzymać 4 -7 dni po kastracji aby się rany wygoiły. W schronisku kociąt od 10 tyg do pół roku jest zatrzęsienie.POMOCY
kropkaXL pisze:gedwoman pisze:Właśnie go gościłam u siebie, przez co nie miałam czasu wejść na forum. Przy okazji prosiłam przez cały ten okres, żeby mamy nie nękał za kitka Lucka, gdyż to przeze mnie trafił do ich domku. Widać, że poskutkowało.. napatrzył się przy okazji tatinek na teściów kotka i pieska, jak sobie ładnie ze sobą żyją i być może też to poskutkowało - a wiadomo faceci to wzrokowcy
No to trzymajmy kciuki za zakochanie Taty!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iza.73 pisze:Witam
Dla sprostowania schronisko nie przyjmuje kotów, nie dlatego że nie ich sprawa tylko dlatego że jest miejsc na 50 kotów a w chwili obecnej jest ich 90i nie ma gdzie biedactw trzymać. To ludziska którzy nie kastrują i nie sterylizują kotów odpowiadają za taki stan rzeczy. Jestem na bieżąco i teraz w Ostródzie można wyłapać dzikie koty i miasto sterylizuje i kastruje za darmo!!!tylko kicię trzeba przedtrzymać 4 -7 dni po kastracji aby się rany wygoiły. W schronisku kociąt od 10 tyg do pół roku jest zatrzęsienie.POMOCY
Iza u mnie nawet nie ma schroniska dla kotów,tylko dla psów!-i kastracje do tej pory sama finansowałam-dopiero od niedawna moje wetki podpisały umowę ze stowarzyszeniem z Ostródy i mamy darmowe sterylki!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 249 gości