Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ilonajot pisze:Goyka pisze:czyli szukamy dla Zdzisiulka nowego DT. A ja się powtorze, mi się posrało coś czy ktoś przed meksykanką oferował tymczas dla Fiony? Bo jak tak to może ta osoba wziełaby Zdzisia skoro Fiona jedzie do kogo innego?
Goyka, pierwsza zaproponowala DT Pieczarka i Fiona DOCELOWO jedzie do Pieczarkiu Meksykanki bedzie przez dwa tyg ...
chociaz kto wie, jak nie bedzie rozrabiac, to moze sie zasiedzi![]()
wtedy Zdzislawa poslemy do Pieczarki (zarcik!) ...
ale zasadniczo tak to mozna ujac - dla Zdziska suzkamy nowej opcji
7ksiezyc pisze: co prawda P. Ola mowila ze dziś ktos z pytaniem o niego dzwonil i babka miala podjechac do schroniska w jego sparwie, ale P Ola mowila ze w kwesti Zdzisia wszytsko jest jeszcze mozliwe ...
7ksiezyc pisze:a ja mam takie pytanie do spincy - bo teraz Zdzisław nie dojedzie bo się biedaczysko znowu pochorowal ale jesli zostałaby podleczony i zaszczepiony to miałby DT u Ciebie (za ten wymagany czas oczywscie)?
byłam, widziałam go - niesamowity jest i strasznie go szkoda
co prawda P. Ola mowila ze dziś ktos z pytaniem o niego dzwonil i babka miala podjechac do schroniska w jego sparwie, ale P Ola mowila ze w kwesti Zdzisia wszytsko jest jeszcze mozliwe ...
spinca pisze:Ciężko mi powiedzieć jak to będzie z miejscem i stanem kotów. Jeśli trafi się coś co będzie potrzebowało jakiegoś miejsca natychmiast, to wezmę to coś. Jeśli nie, a decyzja zapadnie, że u mnie lepiej niż w schronie, to miejsce będzie.
7ksiezyc pisze:nigdy nie był na nic szczepiony i póki co trudno o szczepieniu jakimkolwiek mówić bo te choróbska nawracające, w schronie o wyleczenie trudno ...
Neigh pisze:Z tym poł roku to ja bym tak nie demonizowała...... to jednak nie pp.
spinca pisze:Neigh pisze:Z tym poł roku to ja bym tak nie demonizowała...... to jednak nie pp.
To ile czasu tak w praktyce potrzeba, żeby było w miarę bezpiecznie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości