Pń : Pingwin po 3 latach szuka - mam nowy domek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 20:09 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Avian pisze:
MalgWroclaw pisze:Przenieście korespondencję na pw, ale tu też piszcie, bo my się martwimy, dobrze?

Chyba mogę w takim razie napisać, że jeśli nic się nie zmieni, Pingwin pojedzie niedługo do nowego domu :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 06, 2012 20:14 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

heh, żeby wszystkie kocie i nie tylko kocie historie tak szybko kończyły się happy endem... :lol:
cieszę się! Pingwinek zasługuje na dobry dom, który nie odda go z byle powodu..............

martasekret

Od: Czw sie 07, 2008 14:27

Post » Wto mar 06, 2012 20:21 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Mam nadzieję, że Pingwinkowi będzie u nas dobrze i że do końca miesiąca zdaży się chociaż częściowo zaaklimatyzować (jeśli nic nie ulegnie zmianie to trafi do nas w weekend 17-18/03).

pablo71295

Od: Śro wrz 12, 2007 17:39

Post » Wto mar 06, 2012 20:23 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

pablo71295 pisze:Mam nadzieję, że Pingwinkowi będzie u nas dobrze i że do końca miesiąca zdaży się chociaż częściowo zaaklimatyzować (jeśli nic nie ulegnie zmianie to trafi do nas w weekend 17-18/03).

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:D :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto mar 06, 2012 21:17 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

pablo71295 pisze:Mam nadzieję, że Pingwinkowi będzie u nas dobrze i że do końca miesiąca zdaży się chociaż częściowo zaaklimatyzować (jeśli nic nie ulegnie zmianie to trafi do nas w weekend 17-18/03).

Bardzo, bardzo się cieszę :D :D :D :ok:

Pingwinku cudny, bądź szczęśliwy .... :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto mar 06, 2012 22:13 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Ja też ogromnie się cieszę :D :D :D
Pingwinku, życzę wszystkiego najlepszego dla ciebie i dla twojego wspaniałego nowego domku, twojej cudownej nowej Rodzinki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 06, 2012 22:42 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Normalnie szlag mnie trafił :evil: :evil: :evil: :twisted:

Niedawno miałam ostre spięcie, podobno z bardzo dobrą koleżanką, która zamaniła sobie wziąć małego szczeniaczka, bo .... od 2 tyg o tym myśli, chociaż nigdy nie miała zwierzaka. Nadmienię, że rzeczona koleżanka mieszka sama i pracuje na cały etat, generalnie ok 10 h poza domem to standard .... Samolubne myślenie tylko o sobie doprowadza mnie do szewskiej pasji ... A za chwilę taki psiak ląduje do ponownej adopcji, bo ... to nie tak jak myślałam ....
Nie rozumiem tego człowieka od Pingiwna. Nie rozumiem i już !!!! Moje koty nie raz mnie poturbowały, a Max to prawdziwy Hannibal Lecter, w lecznicy wszyscy się go boją ;) Ja jestem alergikiem, uczulonym m.in. na koty, ale nie wyobrażam sobie, aby je oddać, bo co .... bo kicham ?!?!?!?! bo moim znajomym nie podobają się potfoory ??!?!?!

Pingwinku - życzę CI, aby to była jedyna zła "przygoda" w Twoim życiu, a nowy domek okazał się być tym najlepszym i ostatnim :)
Z opowieści widzę, że masz niezwykłe uzdolnienia dlatego czekam na wieści z nowego domku :) :) :)

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Wto mar 06, 2012 22:47 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

no to super cieszymy się bardzo PINGWINKU trzymaj się i :aniolek: duże ukłony dla domku który chce dać Tobie ciepełko i myślę odstąpić trochę :P kanapy . Zdrówka tata Łaciak i Rozala :catmilk: :catmilk:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

patrycja98

Od: Śro cze 22, 2011 10:04

Post » Pt mar 16, 2012 13:02 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

patrycja98 pisze:no to super cieszymy się bardzo PINGWINKU trzymaj się i :aniolek: duże ukłony dla domku który chce dać Tobie ciepełko i myślę odstąpić trochę :P kanapy . Zdrówka tata Łaciak i Rozala :catmilk: :catmilk:

O, właśnie, jak już Pingwinkowy tata Łaciak się ujawnił, to żeby rodzina była w komplecie dla przyszłego domku link do wątku Łaciaka :D
viewtopic.php?f=1&t=129409&start=105

A Pingwin juz w weekend zamieszka w nowym domu, z nowymi Dużymi i nowymi kocimi koleżankami :D
Powodzenia koteczku, mam nadzieję, ze szybko się przyzwyczaisz do nowego miejsca i będziesz się tam świetnie czuł :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob mar 17, 2012 18:06 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Pingwinek już u nas. Dotarł szczęśliwie, po dość długiej jeździe. Duzi mili, sympatyczni (pozdrawiamy :D ), przywieźli olbrzymią wyprawkę dla koteczka, aż nam było głupio. Koteczek śliczny i zadbany, schował się pod łóżko w sypialni i co jakiś czas stamtąd wyziera. Nasze obie koty w lekkim szoku, trochę buczą i syczą, ale bez przesady. Teraz całe kocie towarzystwo śpi - panny pod stołem na krzesłach, a Pingwinuś pod łóżkiem.

Jesteśmy bardzo zadowoleni, ale smutno nam się zrobiło w momencie pożegnania. Widać było, że Pingwinek i jego Pan naprawdę się kochają. Tyle, co ma Pingwin, nie mają obie nasze koty naraz. Wyszedł spod łóżka na zawołanie, żeby się pożegnać... Będziemy się starać być jak najlepszym nowym domem dla kocurka. Opisy i zdjęcia w naszym wątku - link w podpisie. Zapraszamy :D
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Sob mar 17, 2012 18:38 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Bądź szczęśliwy Pingwinku :1luvu:

olusiak81 - ukłon do samej ziemi :D :1luvu: :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob mar 17, 2012 19:37 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Powodzenia Pingwinku !

Smutno mi trochę, ze tak się stało, ale jednocześnie bardzo się cieszę, że tak szybko znalazł się nowy dom dla niego, do tego taki, o który jestem spokojna 8)

Oczywiście będę marudzić o fotki i duuużo niusów, przynajmniej na początku :oops:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob mar 17, 2012 21:19 Re: Pń : Pingwin po 3 latach znów szuka domu :(

Pingwinku :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia]