I cała reszta stada też przecudowna

Fajnie macie, tyle kotuchów

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
7ksiezyc pisze: ja jestem w nich zakochana po uszy![]()
![]()
![]()
7ksiezyc pisze: bardzo chciałam jeszcze rudzielca brytka lub egzotyka i jak weszłam przypadkiem na wątek Helenki i dostałam jej zdjęcia to nie miałam wątpliwości że ona to ona![]()
![]()
i cały czas nie mogę wyjść z podziwu że tak szybko idzie jej zaprzyjaźnianie się ...
7ksiezyc pisze: Kitusie są młode - Lusia (czarna szylkretka) ma 1,5 roku i zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia a najbardziej na pierwszy rzut oka w jej plamce na brodzie choć miała być niebieska a wyszła czarna bo żaden niebieski nie zawładnał tak moim serduchem jak Lusia ..... ale maz przy zakupie Lusi powiedział ze niebieskiego jak znajdę kupimy![]()
7ksiezyc pisze: w tej samej hodowli przyszedł na świat 3 miesiące później Lucek, miał być niebieski a zakochałam sie w liliowym, jak pojechaliśmy odebrać Lucka (liliowy) to zgłupiałam dodatkowo na punkcie Pusi (liliowa szylkretka) więc tydzień później w wekend jechaliśmy po Pusię![]()
![]()
![]()
7ksiezyc pisze: - Lucek i Pusia mają 11mcy
a Xenon ma 9 miesięcy jakoś tak z głupoty czytając miau jakiś wątek o kradzieży zdjęć z hodowli trafiłam na ogłoszenie Xenona ..... mój TŻ wzruszył ramionami i stwierdził dzwoń i jedziemy![]()
7ksiezyc pisze: kiedyś marzyłam o hodowli brytków ale pozostanę przy opcji ich kochania![]()
![]()
![]()
7ksiezyc pisze: Lusia więc jest nakolankowa, każdą możliwość wykorzystuje by pospać na kolanach albo by ja na rekach nosić - wręcz wymusza czasami
Xenon też uwielbia kolana i noszenie na rękach ale przy noszeniu obowiązkowe drapanie brzuszka
Lucek nie odstępuje mnie na krok i można z nim wszystko robić poza braniem na ręce ale mizianie to podstawa jego egzystencji, a Pusia to indywidualistka .... kiedy ma ochotę to owszem można na kolanka wziąć, ale jak tylko jestem w łóżku to jest pierwsza i nie ma opcji mizianie do tego stopnia że niemal na głowie staje pupę wypinając żeby głaskac ...
wszystkie w zasadzie są "paskudnymi miziakami"![]()
![]()
![]()
ezzme pisze: ....... mój mówi: maksymalnie dwa
ezzme pisze:7ksiezyc koty oczywiście piękne, gratuluję spokojnego początku z nowym domownikiema kocinie nowego domu
i malutka prośba: mogę do Was wysłać TŻ na szkolenie i może pranie mózgu?mój mówi: maksymalnie dwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości