Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Jestesmy mlodym malzenstwem z malym dzieckiem 2,5 letnim, ktortego uczymy empatii i szacunku do zwierząt. Interesuje nas kot 0-4 lat , ale raczej dorosly ktory nadaje sie dla dzieci tzn lubiacy figle, mizianie i glaskanie, nie drapiący z byle powodu. szczegolnie interesuja nas cale biale koty i w pierwszym rzucie kierujemy sie rowniez kolorem, gdyz nie spieszymy sie zbytnio z adopcją, a kotow potrzebujacych domu jest bardzo duzo wiec chcielismy zawezic kryteria odnosnie wygladu, mimo ze tak naprawde to nie jest dla nas najwazniejsze.
Edzina pisze:Wstrzymaj się jeszcze. Podzwonię jutro po lecznicach i popytam. Zobaczę jakie mają ceny i czy w ogóle ktoś ma.
Szalony Kot pisze:Słuchajcie, mam domek chętny na białego kota.
Szalony Kot pisze:Mój Gamoń też był głuchyA oni właśnie z ogłoszenia o Gamoniu się wzięli.
Poza tym głuchy kot przy małym dziecku to same plusy - bo się tak nie stresuje hałasem małych dzieci.
Edzina pisze:Szalony Kot pisze:Mój Gamoń też był głuchyA oni właśnie z ogłoszenia o Gamoniu się wzięli.
Poza tym głuchy kot przy małym dziecku to same plusy - bo się tak nie stresuje hałasem małych dzieci.
Ważne, żeby dom był zabezpieczony i niewychodzący.
Znalazłam właśnie, że komuś w Łodzi zginęła biała kotka w listopadzie..:
http://lodz.olx.pl/zaginela-kotka-iid-129112985
gosiaa pisze:O kurcze, to by się mogło zgadzać, w grudniu trafiła do schroniska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości