dzwonił b.miły pan w sprawie Gabi.
Gabi byłaby dla narzeczonej,która bardzo pragnie zaopiekować się małym zwierzątkiem.
Dom niewychodzący,w bloku,zabezpieczenie okien brane jest pod uwagę - Państwo już raz ,dawno temu , mieli przykre dośw z oknem uchylnym -koteczka uzięzła w oknie,została uratowana.Miała kłopoty z kręgosłupem,ale już jest wszystko w porządku-koteczka biega po ogródku rodziców narzeczonej-jeśli wszystko dobrze zrozumiałam.
stosunek do sterylki nie przedyskutowany.
wizyta przedadopcyjna zaakceptowana.
wyjazdów na razie Państwo nie planują a na przyszłość w razie wyjazdów kotka byłaby pod opieką mamy któregoś z Państwa.
o więcej szczegółów pana nie pytałam-głupio tak człowieka przesłuchiwać na dzień dobry.
na pewno wielu pytań zapomniałam zadać,ale to zostawiam dla Ciebie jhet bo masz w szukaniu DS-ów większe dosw-ja nie mam żadnego.
przedstawiłam gabi z jak najlepszej strony-zresztą ona ma tylko najlepsze strony.
umówiłam się z panem że przez weekend wszystko przedyskutują i w pon.zadzwonią-wtedy skontaktuję ich z tobą jhet,odwiedzisz narzeczoną i podejmiesz decyzję,bo ja się nie podejmuję-gabi jest wyjątkowo uroczym koteczkiem-wiele kotków miałam jako maluchy ale ona jest bez wątpienia najbardziej spragnionym ludzia i przymilnym ,wesołym kiciem

narzeczona wypatrzyła Gabi na forum-dzwonił Pan,bo narzeczona w pracy.
oby to był ten wymarzony domek na zawsze dla słodkiej Gabi.
idę teraz do gabi z przekąseczką-i na zakraplanie w oczko i w uszka