Aniu wrzuciłam je na naszą poczekalnię. Czy nr mogę zmienić na Twój?
I koniecznie trzeba czarnuchy dorzucić.

Imię: Lolo
Rasa: domowa
Wielkość: mała
Umaszczenie: szare, pręgowane z białymi elementami
Stan Zdrowia: bardzo dobry
Kastracja / Sterylizacja: Po osiągnięciu dojrzałości na koszt TOZ
Upodobania i nawyki: Przepiękny szarusek z białymi wstawkami poszukuje domu. Białe krótkie skarpetki, sopelek na nosku, krawat, białe wąsy oraz miodowe oczy. I jak tu się nie zakochać? Miłość, miłością, ale nie tylko tym kociak żyje. Do spełnienia marzeń tego kociaka potrzebny jest ktoś odpowiedzialny, kto zapewni mu bezpieczny kąt do końca jego życia. Potrzebna jest osoba, która zapewni mu miseczkę pełną jedzenia. Co ma do zaoferowania ta mała istotka? Bezinteresowną miłość, której ni jak nie można zmierzyć. Lolo, bo tak kocurek dostał na imię uwielbia towarzyszyć Dużemu w różnych codziennych czynnościach domowych. Co prawda tylko obserwuje, ale to tylko mobilizuje opiekunką do szybszego ich zakończenia. Bo przecież nie można spędzić całego życia na sprzątaniu, zmywaniu czy praniu. Można pobawić się z kociakiem, spędzić miło czas na przytulaniu. Lolo jest wychowany z innymi kotami oraz psem, czuje się w ich towarzystwie komfortowo. Oczywiście nienagannie korzysta z kuwety oraz potrafi zadbać o swoje wyjątkowe futerko. Kociak czeka na nową szansę od życia, która zagwarantuje mu kogoś do pokochania!
Miejsce pobytu: dom tymczasowy
Uwagi: Oferta TOZ, dodano 02.08.2010 r
Kontakt: Opiekunka Magdalena tel. 510-244-149 adresem e-mail:
internet.toz@o2.pl bądź numerem GG: 20231936

Imię: Ryś
Rasa: europejska
Wielkość: mała
Umaszczenie: szare, pręgowane
Stan Zdrowia: bardzo dobry
Kastracja / Sterylizacja: Po osiągnięciu dojrzałości na koszt TOZ
Upodobania i nawyki: witam nowy domku!!! Jestem 7 tygodniowy chłopczykiem. Śliczny ze mnie burask, w piękne paseczki.Mam troszkę bialutkich dodatków w umaszczeniu , cudowny różowy nosek i oczka tak błyszczące ,że nie można mnie nie pokochać!!! Nie ufam każdemu,ale jak już kogoś polubię to tak na zawszę i wtedy pokazuję jaki jestem na prawdę. Uwielbiam się bawić,psocić i miziać. Jestem bardzo dobrze wychowany i wiem co to kuwetka. Sam nie mam wielkich wymagań : potrzebuję troszkę jedzenia i DUŻO MIŁOŚCI!!!W zamian moje malutkie serduszko będzie biło tylko dla Ciebie! Będę Ci mruczał do uszka na dobrano,będę się z Tobą bawił jak będzie Ci smutno.....domeczku!!! znajdź mnie bo ja tu na Ciebie czekam!!!
Miejsce pobytu: dom tymczasowy
Uwagi: Uwagi: Oferta TOZ, dodano 02.08.2010 r
Kontakt: Opiekunka Magdalena tel. 510-244-149 adresem e-mail:
internet.toz@o2.pl bądź numerem GG: 20231936