Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Dziś do mnie dzwonił starszy pan błagał by pomóc ok 7 kociakom z Moreny z ul Kruczkowskiego 11 (parking) kociaki są w wieku jedne 4 tyg drugie 6 tyg od dwóch matek.Gdyby ktoś miał miejsce na małe kociaki by wziaść na tymczas to dajcie mi znać.
seja pisze:Jak to jest z cenami sterylk dla kotów z umową PKDT?
Bo moja zeszłoroczna Dula będzie niedługo sterylizowana i jej właścicielka się pyta...czy dałoby się za mniej niż 250zł??
seja pisze:Jak to jest z cenami sterylk dla kotów z umową PKDT?
Bo moja zeszłoroczna Dula będzie niedługo sterylizowana i jej właścicielka się pyta...czy dałoby się za mniej niż 250zł??
sabina skaza pisze:dzis odszedł za tęczowy most kotek zabrany ode mnie z hallera 2 tyg temu, to byłą dziewczynka, w stanie skrajnego odwodnienia trafiła na kroplówki i lewatywę, ale było juz za późno, pytam się na co zmarła: "na kocią grypę" dzwonię do swojego weta i pytam czy to możliwe, że oddałam chorego kota? odpowiedź brzmi : "nie- kot był zdrowy, w innym przypadku inne koty moje by padły"- a są zdrowe. ludzie mają morze żalu, musze im oddać 140 zł za leczenie.
Marea pisze:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości