Kudłata ma się dobrze. Do mnie już przychodzi na mizianki, TŻa jeszcze się boi

Wiek Fanaberii jest zagadką, podejrzewam, że ma ok. pół roku, może ciut więcej. Jest drobna. I nadal bezdomna

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Jana pisze:Przestały mi przychodzić powiadomienia![]()
Kudłata ma się dobrze. Do mnie już przychodzi na mizianki, TŻa jeszcze się boiWizyty towarzyskie składają jej najbardziej pokojowe z naszych kotów, czyli Rózik i Miś. Chciałam ją zaszczepić i dopiero wypuszczać na salony, ale nie wiem jak będzie, bo jedno oczko ciut się zepsuło (mruży je) i grane są kropelki, których Kudłata nie znosi. Brzunio zagojony ślicznie.
Wiek Fanaberii jest zagadką, podejrzewam, że ma ok. pół roku, może ciut więcej. Jest drobna. I nadal bezdomna![]()
Aleba pisze:No i dobrze bardzo, oddaj ją szybko, bo ja mam głupie myśli
Jana pisze:Fabi się cywilizuje, już nie ucieka przed TŻem, wczoraj zostawiłam otwarte drzwi w "jej" pokoju i miała sporo kocich gościa sama raz wyszła do przedpokoju, ale tylko na chwilkę.
Jana pisze:Fabi się cywilizuje, już nie ucieka przed TŻem, wczoraj zostawiłam otwarte drzwi w "jej" pokoju i miała sporo kocich gościa sama raz wyszła do przedpokoju, ale tylko na chwilkę.
Jutro / pojutrze ją zaszczepię, czyli po tygodniu będzie do wzięcia.
Dostałam na pw trzy aplikacje, rozważam kandydatury![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości