Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Rudaa pisze:Właśnie przydałaby się zmiana tytułu. Poza tym zostaliśmy przeniesieni na KociarnięPrzypominam tylko, że sytuacja Leosia jest nadal dość poważna, kotek pomimo kroplówek w dalszym ciągu jest bardzo wychudzony i wykazuje oznaki odwodnienia. Dzisiejszy zabieg pomimo tego, że konieczny na pewno pogorszy jego samopoczucie na jakiś czas. Gdyby został w schronie prawdopodobnie już od paru dni nikt by o nim nie pisał bo po prostu by go nie było. Jeśli jakimś cudem zgłosi się potencjalny DS już teraz to musi być to dom doświadczony. Zresztą co ja będę tłumaczyć, mam nadzieję, że każdy zdaje sobie sprawę ile jest zachodu z chorym zwierzakiem.
dagmara-olga pisze:mam pytanie , bo się pogubiłam:
Leon jest w TDT u Rudaa do kiedy?
Czy potem jedzie do DT?
Agness78 pisze:Moi Drodzy, którzy zaangażowaliście się w pomoc i ratowanie Leosia.
W mojej opinii , właśnie w takich po takich przypadkach, kiedy ludzie zostawiani są sami sobie z problemem - mimo ochów i achów na forum jak zaproponowali DT - ludzie często rezygnują z bycia w przyszłości DT![]()
To jest bardzo smutne, ale w pełni zrozumiałe....Mam nadzieję że tak nie będzie w tym przypadku![]()
A później wszyscy narzekają że brak DT
![]()
Proponuję na pierwszym poście prowadzić rozliczenie kosztów, żeby nie było wątpliwości, jakie są wydatki
i ile potrzeba jeszcze uzbierać na Leosia
Agness78 pisze:Moi Drodzy, którzy zaangażowaliście się w pomoc i ratowanie Leosia.
Leoś ma obecnie cudowny TDT![]()
![]()
gdyby nie to, pewnie już by go dzisiaj nie było.
Niestety koszty leczenia Leosia przerosły oczekiwania nas wszystkichJuż teraz z tego co pisze Rudaa,
rachunek w lecznicy jest na 240 zła niewiadomo co dalej...
![]()
Rudaa od początku deklarowała pomoc dla Leosia ale otwarcie mówiła że nie da rady pokryć kosztów leczenia.
Apeluję do wszystkich dobrych duszyczek.... NIE ZOSTAWIAJMY TERAZ JEJ SAMEJ Z PROBLEMEM!!!!
Prosimy o pomoc w zbieraniu funduszy na leczenie Leosia i spłatę długów. Może macie możliwość zrobienia
bazarków albo wpłacenia choć paru zł....? Każda zł się liczy!
W mojej opinii , właśnie w takich po takich przypadkach, kiedy ludzie zostawiani są sami sobie z problemem - mimo ochów i achów na forum jak zaproponowali DT - ludzie często rezygnują z bycia w przyszłości DT![]()
To jest bardzo smutne, ale w pełni zrozumiałe....Mam nadzieję że tak nie będzie w tym przypadku![]()
A później wszyscy narzekają że brak DT
![]()
Proponuję na pierwszym poście prowadzić rozliczenie kosztów, żeby nie było wątpliwości, jakie są wydatki
i ile potrzeba jeszcze uzbierać na Leosia
Agness78 pisze:molly zmień tytuł wątkui wstaw w pierwszym poście kod do aktualnego banerka, łatwiej będzie znaleźć
EDIT: znalazłam na stronie 9
dase pisze:Aha, okazało się, że ogonek był kiedyś zmiażdżony.
Przy okazji zabiegu na zębach wyszło, że Lonia już miała taki zabieg przeprowadzany - czyli kiedyś miała swój domek.
Jeśli by się zgubiła, to pewnie by jej szukali w schronie, także podejrzewam wyrzucenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości