Witajcie.Zauważyłam Bonda na allegro.Chciała bym się czegoś o nim dowiedzieć.Jaką karmę je,jakie ma zwyczaje i jak reaguje na inne koty.U mnie w domu mieszka 12 świnek morskich oraz trzy koty.Pierwszy kotek to Puchatek,znależony zimą na ulicy,zaniedbany i zmarźnięty,druga to Noona z Łódzkiego Schroniska,kocia staruszka ok 12 lat...bez ząbków,z zniekształconym uszkiem,ogólnie widać,że po przejściach.Trzecia to Adelcia która została kupiona za 10 zł od meneli z bramy,zrobili sobie z niej zabawkę.Mogła bym mu zaproponować dwu pokojowe mieszkanie,kuwetke,jedzonko i ciepły kąt do spania.Oboje z mężem pracujemy w sposób wymienny więc stale jest ktoś w domu,jeśli chodzi o opiekę weta chodzimy do Dr Jachmana na ul.Cieszyńskiej.Stosuje żwirek silinonowy,jeśli chodzi o jedzonko nie będe ukrywać że koty jedzą u mnie czasami Kitty z Biedronki ale staram się kupować coś lepszego,zależy to oczywiście od sytuacji finansowej.Jak pisałam wcześniej mam pod opieką różnież 12 świnek morskich ponieważ działam w fundacji dla tych zwierzaków.Koty mają u mnie legowiska,drapak,pełne michy oraz zdecydowanie za dużo swobody hihihi.Pochodzę z rodziny kociarzy,u rodziców mieszkają 4 koty.Wydaje mi się,że mam wszystko czemu kotom potrzeba,moje nie wyglądają na nieszczęśliwe.
PS:
Mój mąż w dniu dzisiejszym dzwonił do pani która się kotkiem opiekuje,chciałam poinformować że skonatkujemy się jak najszybciej,lub ewentualnie na tym forum,ponieważ dziś idę do pracy i nie będe miała możliwości.
Zdjęcia moich kotów:
Adelcia jak była mała

Duża Adelcia

Nusia

Puchatek (Pusio)

Zapraszam również do galerii moich zwierzaków jeśli ktoś ma ochotę
http://picasaweb.google.pl/Anula1985