matko swieta!!!!!!!! plakac mi sie chce ze wzruszenia

pani ktora dokonala taka wspaniala duza wplate musi byc aniolem

to bedzie na 4 sterylki lub na leczenie kilki kotkow, wspanialy gest!!!!!!!! moze uznacie mnie za dziwolaga, ale w watykanie bite 30 min kleczalam pod oltarzem glownym w dzien sylwestra i modlilam sie o sponsorow dla PKDT

no i spelnilo sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strasznie sie ciesze ze trikolorka znalazla dom, no ale nie ma co sie dziwic- takie kocie cudo, nie moglo by nie znalezc lokum
maja wspanialy pomysl z tymi filmikami o tymczasach
dziewczyny czy mamy jakis dt- bo kotow nam zaczyna brakowac do adopcji, a pod moim blokiem sa do wylapania 3 piekne pingwiny 3 mies

tyle ze gdzie mozna by bylo je wpakowac
jak tajra pojdzie do adopcji, to u ewy j. zwolni sie miejsce na 2 maluszki od seji babulinek z wrzeszcza.
mpacz78 nie bylo dnia zebym nie myslala o pufci i tajrusi.....paciorek mowilam, za pomyslny zabieg - sterylke, dzis w najstarszym kosciele u swietej sabiny.
brakuje mi moich kotow, nawet rumka bandyty

wiec namietnie rzucam sie na wszystkie koty w miescie.
bylam w sylwestra w ruinach, o mama mia

rzym to naprawde cywilizowane miasto

tam jest ogromny teren odgrodzony plotem, turysci przychodza pod ruiny i karmia koty,tam sa lapane przez miasto bezdomne kociaki, kastrowane, sa wiezione do ruin. wspaniale warunki tam maja, teren wielki jak boisko, drzewa, palmy, groty, podziemia, czyli zycie jak w madrycie
dzis widzialam tylko jedenego rozjechanego kota, tam sie kociaki nie placza bezdomne i chore po miescie, w ogole nie mieszkaja na osiedlach, tylko w tych ruinach,sa leczone i maja sie dobrze. jest to cos na styl schroniska bez pracownikow. podoba mi sie ten pomysl. bede miec zdjecia- kociarnia imponujaca
KONIECZNIE NIECH KTOS WYSLE TEJ NASZEJ PANI OD DATKU PIEKNY KUBAS
pozdrawiam was wszystkie serdecznie