"Maska Zorro" i "Desperado" bawi mnie niezmiennie.
Z musicali - "Hair", "Cotton Club" i "Chicago"
"Pożegnanie z Afryką" mnie zauroczyło. Film ogladałam pierwszy, a książka mnie powaliła na kolana.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mój ukochany kot Racuch zaginął w Otwocku w okolicach skrzyżowania ulic Reymonta i Piłsudskiego. Kot jest domowy, kastrowany, ma ok. 8 lat. Biało-rudy - rudy grzbiet i głowa, biały brzuch, łapki i pyszczek. 7 lat temu wzięłam go z podwórka, gdzie ktoś wyrzucił go jako młodego kociaka. Przeszukałam okolicę - znalazłam go tuż koło bloku, pod samochodem, ale przy próbie wyciągnięcia go stamtąd, przerażony uciekł. Widziałam, jak wieczorem przemknął do najbliższego lasku - robił tak, kiedy mieszkał na podwórku. Wczoraj zapadł się pod ziemię. Wystawiłam miski z jedzeniem, ale nie było przy nich żadnego kota (trzy mieszkają na stałe na osiedlu, jest też kilka domowych wychodzących). Nie wiem, co robić. Mija trzecia doba, a ja tracę nadzieję. Jeśli ktoś mieszka w Otwocku, zwłaszcza w Śródborowie i widział biało-rudego kota, proszę o kontakt.
MalgWroclaw pisze:Mój ukochany kot Racuch zaginął w Otwocku w okolicach skrzyżowania ulic Reymonta i Piłsudskiego. Kot jest domowy, kastrowany, ma ok. 8 lat. Biało-rudy - rudy grzbiet i głowa, biały brzuch, łapki i pyszczek. 7 lat temu wzięłam go z podwórka, gdzie ktoś wyrzucił go jako młodego kociaka. Przeszukałam okolicę - znalazłam go tuż koło bloku, pod samochodem, ale przy próbie wyciągnięcia go stamtąd, przerażony uciekł. Widziałam, jak wieczorem przemknął do najbliższego lasku - robił tak, kiedy mieszkał na podwórku. Wczoraj zapadł się pod ziemię. Wystawiłam miski z jedzeniem, ale nie było przy nich żadnego kota (trzy mieszkają na stałe na osiedlu, jest też kilka domowych wychodzących). Nie wiem, co robić. Mija trzecia doba, a ja tracę nadzieję. Jeśli ktoś mieszka w Otwocku, zwłaszcza w Śródborowie i widział biało-rudego kota, proszę o kontakt.
pisze Ada5
Agneska pisze:Asiu, on nie był od lat wypuszczany. Musiał czmychnąć z mieszkania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości