Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 14:53 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Dziewczyny ode mnie będą dwie albo trzy kuwety:) trochę ich uzbieramy :ryk:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro maja 04, 2011 14:58 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

No, i marti będzie mogła założyć pracownię fotograficzną.
Będzie kocie zdjęcia wywoływać :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 04, 2011 15:15 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:oczywiście wraz z kotami zapraszam do siebie dowolną ilość kotołapaczy uczestniczących w kotoprzewozie :D :piwa: :piwa: :piwa:

tia... :D tylko ja osobiście wiem czym to grozi... :ryk: :ryk: :ryk:

..a co!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

i zapraszamy też na smartkowy wątek,gdzie rózne rzeczy się dzieją... viewtopic.php?f=1&t=124899&p=7431233#p7431233

z przyczyn rodzinnych watek jest troszkę ostatnio zaniedbany ale w miare upływu czasu uzupełnię go :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro maja 04, 2011 15:25 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Doczytałam i pogubiłam się ile kotów ma jechać ze Szczytna :oops:
2 z problemami skórnymi
6 dorosłych
6 maluchów
mama i 4 maluchy
W sumie 19 kotów 8O czy coś pokręciłam?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro maja 04, 2011 15:52 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

gosiaa pisze:Doczytałam i pogubiłam się ile kotów ma jechać ze Szczytna :oops:
2 z problemami skórnymi
6 dorosłych
6 maluchów
mama i 4 maluchy
W sumie 19 kotów 8O czy coś pokręciłam?

gosiaa-spoko-mam dla nich wystarczająca ilość wolnych pokoi-tylko mama i maluchy będą chwilowo w łazience,ale to bardziej aby się nie bały w za dużym pokoju,no chyba że pożyczymy klatkę...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 16:12 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

:(
Niestety Milunia miała straszny atak :cry:
Dużo gorszy niż ten poprzedni.
Spała spokojnie na kanapie.
Rzucało nią tak strasznie jakby nią ktoś trzepał po kanapie - posiusiała się okropnie i zaśliniła...
Po tym wszystkim jest okropnie głodna.
Muszę jej teraz dać luminal.

Moja mała kotunia :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro maja 04, 2011 16:16 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

współczuję Ci bardzo :(

Milusiu-trzymaj się :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 16:19 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

mam klatkę!

pożyczy mi ją iwona66 :D :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 16:21 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Super...
To chyba można zmienić tytuł?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro maja 04, 2011 16:35 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

meksykanka pisze:Super...
To chyba można zmienić tytuł?

Zmienione :lol:
po_prostu_kaska

Post » Śro maja 04, 2011 18:35 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

meksykanka pisze::(
Rzucało nią tak strasznie jakby nią ktoś trzepał po kanapie - posiusiała się okropnie i zaśliniła...

A ja się ciągle zastanawiam,czy ona miała już wczesniej takie ataki,czy w tym domu coś się jej przytrafiło.
U mnie dużo czasu spędzała niestety zamknięta w pokoju,nawet po 8-9 godzin dziennie,wypuszczałam ją rano przed pracą i wieczorem dopiero na godzinkę,dwie.Bałam się,że któryś pies może zrobić jej krzywdę pod naszą nieobecność,tym bardziej że Lucka dobrze nie znałam.I zastanawiam się,czy mogłam coś przegapić?

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro maja 04, 2011 18:37 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

meksykanka pisze::(

Tak się cieszyłam ,że będzie dobrze ,a jednak atak wrócił.Zosiu trzymajcie się. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro maja 04, 2011 18:40 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Trzymajcie sie.Zosiu,Miluniu :1luvu:
Wszystko się ułozy. :ok:
ACHA nie przegapiłabys chyba popuszczenia i obslinienia...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 04, 2011 18:47 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Ja nadal czynię przygotowania do soboty,rozmawiałam z babcią by była w sobotę w domu.Upewniłam się czy lecznica pracuje w sobotę do 13tej.I pobawiłam się z maluchami ,które roznoszą moje małe mieszkanie.Biało-rudy dostał imię Tajfun,biało-bury Miluś bo chyba to chłopiec jest.Pospały sobie u mnie na brzuszku,chętnie nastawiają się do głaskania i szaleją,szaleją,szaleją. :1luvu: Zosia zazdrosna bo zawsze obok mnie a teraz ma małych rywali,Kasiu zakupiłam im dzisiaj sucha karmę,saszetki juniorki bo miałam tylko dla dorosłych i żwirek 10 i 5 l.Razem zapłaciłam 70 zł.Właśnie artyści urzędują w resztkach kwiatów. :lol:Stella bernenka oszalała bo chce się z tymi maluchami bawić.Zapomniałam jak to jest mieć oczy wszędzie bo ostatnio były tylko większe tymczasy,a te maleństwa to zdeptać można .Przemieszczają się z prędkością światła. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro maja 04, 2011 19:12 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Musimy walczyć o kotunię - choć nie jest nam wesoło.
:(

Smarti, mam pytanie jakby można było przejąć od Ciebie te większe kontenerki... ponieważ jesteśmy po skrajnych stronach Warszawy w sobotę już nie będziemy Cię budzić skoro świt...?
Mam też zakusy na większy kontenerek Marzeni (ale jej telefon nie odpowiada)
Umówiłam się też z Sebastianem na przejęcie od niego dużego kontenerka (może i ten mniejszy?) i kuwetek
Musimy się jakoś pozbierać...
:ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]