Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Co u Karolka? Jak zdrowie? Jak szanse na domek?
Szalony Kot pisze:Właśnie? Karolek ma ogłoszenia?
Poza FB, z którego przyszłam?
Szalony Kot pisze:Właśnie? Karolek ma ogłoszenia?
maceyo pisze:Szalony Kot pisze:Właśnie? Karolek ma ogłoszenia?
Nie ma jeszcze, zdaje się.
Szanse bezpośrednie zanikły, ponieważ ta para, która się wstępnie deklarowała, jest nieco zbyt mobilna i zbyt czesto imprezują. To świetni ludzie, ale przy ich trybie życia to nie byłby dobry dom dla Karolka.
On potrzebuje domu z innym kotem lub rodziną, gdzie ludzie często są w domu. Jest tak stęskniony i spragniony obecności człowieka, że aż żal serce ściska, kiedy się wychodzi z domu.
justyna8585 pisze:maceyo pisze:Szalony Kot pisze:Właśnie? Karolek ma ogłoszenia?
Nie ma jeszcze, zdaje się.
Szanse bezpośrednie zanikły, ponieważ ta para, która się wstępnie deklarowała, jest nieco zbyt mobilna i zbyt czesto imprezują. To świetni ludzie, ale przy ich trybie życia to nie byłby dobry dom dla Karolka.
On potrzebuje domu z innym kotem lub rodziną, gdzie ludzie często są w domu. Jest tak stęskniony i spragniony obecności człowieka, że aż żal serce ściska, kiedy się wychodzi z domu.
Mogłabyś napisać tekst do ogłoszeń?
Liwia_ pisze:Wklejcie proszę linki jak ogłoszenia się pojawiąNamiary mają być na mnie czy na maceyo?
maceyo pisze:Liwia_ pisze:Wklejcie proszę linki jak ogłoszenia się pojawiąNamiary mają być na mnie czy na maceyo?
Ogoszenia juz saz namiarami do mnie.
Szalony Kot pisze:I co, jak tam Karolek? Jakiś dom na horyzoncie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości