Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 14:43 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

justyna8585 pisze:
anita5 pisze:Wczoraj Joachim niestety zaczął się fatalnie zachowywać, tłuc łapą i generalnie było kiepsko. Jego opiekun zadzwonił dziś, że dzisiaj jest znowu dobrze, że będą się starać zrozumieć, o co kotu chodzi i absolutnie go nie chcą oddawać. Mam nadzieję, że będzie jednak dobrze. Ponoć skoczny się zrobił! U nas musiał mieć podstawione krzesło, żeby się wdrapać na blat.
Aha, on chodzi spać na swoje posłanie jak piesek. Państwo idą spać do swojego łóżka, a on do swojego. :)

On taki był od początku?
Może on ma jakieś problemy neurologiczne po wypadku,lub kopnięciu...

On się zachowywał różnie. Teraz prawdopodobnie boli go oko, to może być przyczyna. Jego opiekunowie mają z nim pojechać do dra Gierka w Katowicach. Generalnie wiedzą dokładnie, że nie jest to kot ideał i że nie jest łatwy.

Mam nadzieję, że się ułoży.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie sty 02, 2011 17:58 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Mam nadzieję, że Achimek będzie zachowywał się i czuł lepiej i że Opiekunowie się nie poddadzą...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie sty 02, 2011 18:08 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Początki bywają trudne, pewnie Joaś się stresuje, może i mu oczko doskwiera..? A cierpliwość Opiekunów na pewno się im wszystkim opłaci :ok:
Obrazek
Obrazek

alinka6

Od: Czw lip 09, 2009 21:50

Post » Pon sty 03, 2011 18:51 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Wieści są pomyślne, Joaś został poskromiony. :wink: Mam nadzieję, że tak zostanie. To szelma jest i tyle.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto sty 04, 2011 12:06 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto sty 04, 2011 12:15 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

anita5 pisze:Wieści są pomyślne, Joaś został poskromiony. :wink: Mam nadzieję, że tak zostanie.

Żeby tak było :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sty 04, 2011 13:49 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Bazyliszkowa pisze:
anita5 pisze:Wieści są pomyślne, Joaś został poskromiony. :wink: Mam nadzieję, że tak zostanie.

Żeby tak było :ok: :ok: :ok:

i ode mnie też :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sty 05, 2011 8:11 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Teraz już tylko może być dobrze :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro sty 05, 2011 8:36 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

musi być dobrze, kciuki trzymam :ok:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw sty 06, 2011 18:21 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Za kciuki dziękuję, są wielce pomocne, bo...
Dziś dostałam przepięknego maila z fotami. Ta szelma, co u nas ledwo nogami powłóczyła, tam skacze na wysokość półtora metra, bawi się sznurkiem, zabawkami, budzi pańciów w nocy, żeby małego koteczka przytulili, no i ogólnie ma się super. Jestem z tego powodu okropnie szczęśliwa.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw sty 06, 2011 18:45 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

:D :D :D
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt sty 07, 2011 9:37 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

anita5 pisze:Za kciuki dziękuję, są wielce pomocne, bo...
Dziś dostałam przepięknego maila z fotami. Ta szelma, co u nas ledwo nogami powłóczyła, tam skacze na wysokość półtora metra, bawi się sznurkiem, zabawkami, budzi pańciów w nocy, żeby małego koteczka przytulili, no i ogólnie ma się super. Jestem z tego powodu okropnie szczęśliwa.

takie wieści to jest to co ja lubię :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt sty 07, 2011 14:28 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

mawin pisze:

ja też, okropnie :mrgreen: lubię :lol: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt sty 07, 2011 14:34 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

mar9 pisze:
mawin pisze:

ja też, okropnie :mrgreen: lubię :lol: :ok: :1luvu:

I ja, i ja też lubię :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 09, 2011 13:28 Re: Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Mamy zaproszenie na herbatkę do Joasia, więc wkrótce znowu go zobaczę! :D

Był u dra Gierka na wizycie, lekarz stwierdził, że skoro z oka nie ma wysięku, to lepiej nic nie ruszać. Joachim podobno bardzo przeżył pakowanie do transporterka, jego opiekunowie stwierdzili, że chyba się bał, że go gdzieś wywożą... Teraz chcą mu na chwilę dać spokój z wyjazdami do wetów. Bardzo się o niego troszczą.
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]