Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Cameo pisze:Podniosę sobie...
Dama Ya pisze:Dziękuję za zaglądanie na wątek moich kociaków. Nadal nie mam internetu i trudno mi systematycznie pisać...
Niestety zmieniły się zasady moich odwiedzin w schronisku. Pani dyrektor stwierdziła, że z przyczyn organizacyjnych (tzn. wtedy gdy w schronisku jest kierownik, który orientuje sie najlepiej w sytuacji kotów) mogę przychodzić do schroniska do godziny 15.00, najpóźniej szesnastej (czyli wtedy, gdy pracuję). Czekam na odpowiedź, czy będę mogła przychodzić w weekendy, bo jeśli nie weekendy, to nic mi już nie zostaje...
![]()
No i nadal nie mam podpisów pod listami do prasy...
Dostałam za to regulamin i wniosek "małych grantów" i zamierzam coś napisać dla schroniska...uda się nie uda, spróbować trzebaWiem, że wiele schronisk uczestniczy w tym konkursie. Czy jest tu ktoś, kto ubiegał się o taki "mały grant"? To trochę jak zdradzanie tajemnic służbowych, ale może ktoś się nade mną zlituje i da parę wskazówek
bazylica pisze:
chyba żartuje sobie??????
czyżby coś jej się nie spodobało???
Dama Ya pisze:bazylica pisze:
Twierdzi, że chce współpracować. Mnie się wydaje, że problem polega na tym, że rozmijają nam się wizje tej współpracy. Muszę się z nią dogadać, nie mam wyjścia, jeśli chcę tam chodzić.
bazylica pisze:Dama Ya pisze:Dziękuję za zaglądanie na wątek moich kociaków. Nadal nie mam internetu i trudno mi systematycznie pisać...
Niestety zmieniły się zasady moich odwiedzin w schronisku. Pani dyrektor stwierdziła, że z przyczyn organizacyjnych (tzn. wtedy gdy w schronisku jest kierownik, który orientuje sie najlepiej w sytuacji kotów) mogę przychodzić do schroniska do godziny 15.00, najpóźniej szesnastej (czyli wtedy, gdy pracuję). Czekam na odpowiedź, czy będę mogła przychodzić w weekendy, bo jeśli nie weekendy, to nic mi już nie zostaje...
![]()
No i nadal nie mam podpisów pod listami do prasy...
Dostałam za to regulamin i wniosek "małych grantów" i zamierzam coś napisać dla schroniska...uda się nie uda, spróbować trzebaWiem, że wiele schronisk uczestniczy w tym konkursie. Czy jest tu ktoś, kto ubiegał się o taki "mały grant"? To trochę jak zdradzanie tajemnic służbowych, ale może ktoś się nade mną zlituje i da parę wskazówek
Korciaczki pisze:Wysylamy Zibiego do gazet metro i na CafeAnimal
Wolontariusze poszukiwani!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości