tak poniekad jest, ze majka rzadzi cala ta mafia....a mlodziez jej musi sluchac....a czasem musi je przywolac do porzadku.....wpada jak blyskawica i rostawia wszystkie po katach....oczywiscie musi tez fuknac.....milej nocy kociarnio...

bondjamesbond pisze:witammmm..................dawno nie pisalem na forum.....
pora na newsy z naszego gniazdka.......
od kilku godzin nasza tosia jest po zabiegu sterylizacji......
badzo sie balem o nasza mala tosie, ale obawy okazaly sie plonne....
przywiozlem ja do domku, a ta wyskoczyla z transportera, wypila prawie cala miseczke wody i troche pobiegala za bazylem....a lekarz mowil, ze ma sie oszczedzac......teraz lezy na pufie i szykuje sie do snu.....w lecznicy, gdy zobaczyla mnie, ze przyszedlem po nia, to wyskoczyla z trasportera i przytulila sie.....wspaniale jest nasze kocie.....
milej nocy kociarnio..........byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

majka2006 pisze: tak, to był naprawdę wzrusząjacy gest ze strony Bubusia, poczekała na opiekuna, aby zrobić mu prezent w postaci złowionej rybki. z kolei Majka letnia porą wyłapuje na balkonie większe owady i znosi je do domu.. tu już wykazujemy mniejszy entuzjazm, gdyż wypuszczony z pyszczka owadzik rusza w podróż po mieszkaniu wzbudzając we mnie okrzyki przerażenia. a biedna Majeczka niczego nie rozumie, bo ona chciała dobrze...musze nauczyc się szanowac te jej gesty.
majka2006 pisze: Z racji zamówionej sesji fotograficznej pt. karmienie rybek tż ma zamiar udać się do fryzjera, chce pokazac się Wam z jak najlepszej strony... bidulek, czy on nie rozumie, że na miau to koty są najważniesze?![]()
majka2006 pisze: a Kropeczka jest bardzo podobna do Twojej Tosi, honda11obie są prześliczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości