Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mamuśka pisze:Matko Boska...
Nie mogę na to patrzeć...
Jak można pozwolić na to, by domowy kot się okocił,nie zwracając uwagi na koty bezdomne... Chcesz więcej kotów-wyjdz na podwórko i se złap idiotko...;/
A nie rozmnażaj, bo tylko kłopot robisz...
kalair pisze:mamuśka pisze:Matko Boska...
Jak można pozwolić na to, by domowy kot się okocił,nie zwracając uwagi na koty bezdomne... Chcesz więcej kotów-wyjdz na podwórko i se złap idiotko...;/
Mamuska, nie ma co się denerwować. wobec TAKIEJ osoby szkoda nawet inwektyw...a tak na marginesie-chyba też jestem debilką, bo z WIELKIM trudem i pomocą innych udało się, i to po dłuższym czasie znaleźć domki dla zaledwie kilku kociątek. (oczywiście nie mojej kotki -glupio ją wysterylizowałam). ni e wyobrażam sobie, gdyby to było kilkadziesiąt.....
mamuśka pisze:Nie da się nie denerwować jak widzi się co INNI robią... Wy się staracie-ja bym chciała, ale nie mam jak... Ale będę pomagać z całego serca-niestety tymczasów nie mogę wziąść bo na jednego kotka nie pozwolił pan S. ...wy się staracie a ktoś bezmyślnie robi co chce i jak chce, nie słuchając bardzo dobrych rad od hodowców i doświadczonych kociarzy... Ten kto rozmnaża koty nie patrząc na inne, zaprzepaszcza starania innych... TYCH KTÓRYM ZALEŻY!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiem czy sensownie to napisałam, ale jak mi się ciśnienie podnosi to tak mam...
Myszka.xww pisze:kalair pisze:mamuśka pisze:Matko Boska...
Mamuska, nie ma co się denerwować. wobec TAKIEJ osoby szkoda nawet inwektyw...a tak na marginesie-chyba też jestem debilką, bo z WIELKIM trudem i pomocą innych udało się, i to po dłuższym czasie znaleźć domki dla zaledwie kilku kociątek. (oczywiście nie mojej kotki -glupio ją wysterylizowałam). ni e wyobrażam sobie, gdyby to było kilkadziesiąt.....
kilka milionow. Tyle rocznie rodzi sie kociat.
kasia95 pisze:O Boże ratuj jak ona chce mieć kotów dużo to niech wejzmie sobie z jakiejś fundacji np. Koci pazur a nie rożmnaża te niewinne stworzenia!Czy ona jest głupaia?
brahmadaitya pisze: to że na świecie są debile którzy nie potrafią znaleźć chętnych na kocięta to nie znaczy że wszystkie kotki trzeba kastrować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości