-kropeczka- pisze:Kociara82 pisze:a ja ponawiam pytanie: jesli lekarz bedzie chcial obejrzec kota osobiscie, jeszcze raz zrobic testy... kto za to zaplaci? Justa nie ma na to pieniedzy. Owszem, mam z bazarku dla Manka pieniadze, ktore czekaja na dostarczenie do Justy (150zl). ZALOZMY, ze Justa stwierdzi, ze chce tej konsultacji, i koszty pokryje z bazarku, to czy ta suma wystarczy? Na kreche pewnie lekarz nie zrobi nic, z reszta Justa i tak ma sporo pod krecha u swojego weta... Oczywiscie pogadam z nia o tej konsultacji mailowej (choc wydaje mi sie to takie troche niepowazne, takie jakby lekcewazenie sprawy).
Mysle, ze na poczatek sprobujemy tej konsultacji mailowo. Nie jestem co do tego w 100% przekonana, ale na poczatek... zobaczymyNatomiast jesli interferonem choc troche, choc w 1/10 spowolni sie rozwoj choroby, jesli jest na to nawet jakas mala szansa-uwazam, ze nalezy sprobowac dla dobra kota.
(konsultacja swoja droga, a swoja droga lek)
Kociaro u mnie się coś znajdzie na bazarek- wczoraj zrobiłam porządek w torebkach, znalazłam na pewno jedną, nowiuteńką, którą dostałam, a jej nie noszę.
Dlatego mam jedno pytanie- torebka jest firmy Witchen- podobno jest to jakaś dobra firma- orientujecie się może za ile takowe chodzą? Bo ja tak myślę że za 150 powinna pójść- bazarek byłby oczywiście dla Mańka (w piątek chce zrobić)
nie znam tej firmy... poszukaj na allegro i wogole moze firma ma stronke w necie...