Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
safiori pisze:Aszka to naprawdę super koteczka zero strachu przed psem i przed moimi terrorystkami i ma bardzo dobry wpływ na socjalizację Misi. Mam nadzieję że przez ten tydzień dużo mi pomoże w zwalczaniu stresu u Miśki.
Nami natomiast to sama słodycz. Przytulas nie z tej ziemi nie mówiąc jaka jest śliczna.
paulinatob pisze:Hip hip hurrra - Aszka ma dom!!!
Po cichu-cihcutku byla moja ulubienica z FA![]()
Czyli teraz tak - dziewczyny wyprowadźcie mnie z błędu jeśli cos pokręciłam - została mama Aszki, Miśka oddana pzrez wyrodnego właściciela oraz Tami - kocia, której mama zginąła tragicznie tak? czy coś pokręciłam???
No nie licząc kotów z innych watków (Gabi i Ganja, trzy czarnuszki,Tania). No u buraska jeszcze malutka z mojego podwórka... ale na razie nie mam fot bo mozliwe że jeden domek się na nia zdecyduje... a jak nie on to nie powiem![]()
paulinatob pisze:Ty mnie chcesz chyba dobic safiori takimi zdjęciami... normalnie do tami to mi się serduszko rwie! taka slicznotka niesamowita...
safiori pisze:no naprawdę wyjątkowe słodziaki z tych moich kotulek. Aszka jest bardzo ciekawska i odważna tylko w bardzo niepewnych sytuacjach się wycofuje, ale jej dewiza życiowa to "idź do przodu do odważnych świat należy”. Nami to sama słodycz nadal boi się troszkę psa ale nie do przesadyna wszelki wypadek jak pies za blisko to trzeba syknąć
ale dla ludzi to sama słodycz motor działa bez przerwy przy głaskaniu zaraz brzusio jest na wierzchu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 28 gości