Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 11:56 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

I ostatnia decyzja: do smarti jadą także koty nr 6, 43, 10, 13, 19 i 21 - do smarti przeprowadzam się także ja, żeby jej pomóc w opiece nad tym stadem. Będę mieszkać w namiocie. Albo w przyszykowanej na szybko lepiance. Albo w spiworze puchowym z kapturem wytrzymałym na -10stopni.

Poważnie: na szybko jest potrzebna klatka wystawowa dla mamy z maluchami oraz 5-6 kuwet.
meksykanka - czy mogę na Ciebie liczyć, ze się ze mną wybierzesz do smarti, aby jej pomóc?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 04, 2011 12:00 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Mooowa, mam też śpiwory i chyba namiot oraz karimaty oraz "gadane", żeby noc szybciej przeszła!!!

Już do Ciebie dzwonię
Przygotuj się :ryk:

:kotek: :kotek: :kotek: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 04, 2011 12:02 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

na wekend załatwie ze 2-3 kuwety, czy jedna może być używana? oczywiście będzie wypucowana i odkażona

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro maja 04, 2011 12:04 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

sebow pisze:na wekend załatwie ze 2-3 kuwety, czy jedna może być używana? oczywiście będzie wypucowana i odkażona

mogą być miski ,blaszki do pieczenia, fotograficzne kuwety :wink: ...a nawet na początek karton wyłozony folią. Maluszkom blaszki pasują bo sa niskie. jak nie miałam co przy nawale to ratowały mnie "dziwne" rzeczy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 04, 2011 12:11 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

sebow pisze:na wekend załatwie ze 2-3 kuwety, czy jedna może być używana? oczywiście będzie wypucowana i odkażona

wszystkie mogą być używane :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro maja 04, 2011 12:13 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Podjęłyśmy decyzję, ze tymczasy ze Szczytna będą jadły suchą Purinę Cat Chow - nie damy rady karmić całej gromady Royalem. Na początek ze względu na kocięta i matki będzie to wersja Kitten która chyba nie zaszkodzi wychudzonym pozostałym dorosłym kotom.

Marzenia11

Post » Śro maja 04, 2011 12:14 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

dobrze to będziemy się "łapać" bliżej wekendu tak, żeby podać Wam te kuwety i jeszcze będzie trzeba to wypożyczę te dwa transportery

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro maja 04, 2011 12:48 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Dzień dobry!

Teraz doczytałem dzisiejsze ustalenia - jestem pod jeszcze większym wrażeniem niż wczoraj. Jeżeli trzeba to mogę poprosić rodzinę o pożyczenie transportera na weekend. Sam niestety nie jestem zmotoryzowany żeby pomóc w transporcie. Oczywiście nadal deklaruję pomoc w ogłoszeniach, co do wsparcia finansowego to dopóki nie wyjaśni mi się jak długo będę pracować w obecnym miejscu (niestety firma się restrukturyzuje i większość ludzi stopniowo zwalnia) to wolałbym na stałe nie deklarować wpłat, ale w miarę możliwości będę wspierać.

Co do kotów, to nr 6 na razie jechałby do smarti a potem do Ursusa, czy też państwo w Ursusie dostaliby od razu bardziej adopcyjny egzemplarz?

PS. Mogę ewentualnie jeszcze pożyczyć jakiś sprzęt biwakowy ;)

Adam
aburacze

Post » Śro maja 04, 2011 13:01 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Rozmawiałam z Basią i Marzenią...
Wygląda na to, że to będzie nie tylko kociowóz ale również na napęd koci...
Basia będzie musiała ogarnąć taką ilość kocich migracji.

W sprawie kontenerków będzimy się kontaktować.
Jest też kilka pytań natury praktycznej.
- Czy maluchy od babci, te 2-miesieczne będą potrzebować na drogę jakiegoś kociego mleczka, etc.
bo niemowlaki jada z własną maminą mleczarnią?
- Rozumiem, że dorosłe mają dostać podkłady może ręczniki pod pupska
- Czy coś jeszcze Państwo eksperctwo proponują?
- czy możecie podrzucić jakiś pomysł skąd wytrzasnąć (pożyczyć?) klatkę wystawową dla mamusi z małymi?

Na razie tyle pytań?

Bardzo proszę o rady i sugestie, bo kociowóz zafrasowany 8O
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro maja 04, 2011 13:08 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

zamieście w tytule prośbę.Moze ktos ma takową na zbyciu.
Poza tym w Koterii nie wiem czy za kaucją nie mozna pożyczyć klatki. Ew jakieś fundacje,azyle, weci...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 04, 2011 13:17 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Tytuł zmieniony :ok:

Nie mam słów by opisać... co tu się dzieje... :dance: :dance2:
po_prostu_kaska

Post » Śro maja 04, 2011 13:26 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

po_prostu_kaska - może załóż wątek o klatce na Kotach? Tam więcej ludzi zagląda.

Marzenia11

Post » Śro maja 04, 2011 13:26 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

No i oczywiście ciągle szukamy kolejnych dt dla kolejnych kotów...
Ciekawe co słychać u Justinek Warszawa.. :roll:

Marzenia11

Post » Śro maja 04, 2011 13:32 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Oj - przydałyby się DT - jak już jedzie gumowy kociowóz... możemy wziąć jeszcze coś, żeby tylko było gdzie?
Ale niestety Justinek nas porzuciła :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro maja 04, 2011 13:34 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Dziewczyny kocham WAS! No cudowne jesteście po prostu :1luvu: :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]