2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 17:41 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Słuchajcie proponuję następujące rozwiązanie:

ja zajmę się ogłoszeniami na trojmiasto.pl (dodam i opiszę zdjęcie każdego malucha np. zd 1 mickey, zd 2 mouse, zd. 3 flawiusz itp.) i pod spodem kontakty do każdej z was np. miskey i mouse - ela soso (numer i mail), flawiusz i spółka - magda sin (numer i mail , Aki - to samo.

Zdjęcia będą tak ułożone i podpisane, żeby nie było problemu , która to dziewczynka, i jak komuś się spodoba konkretny kot , to będzie odzywał się do konkretenej osoby i wtedy ta oesoba decyduje czy dom ok czy nie ok.

Inaczej będzie chaos , ja prowadzę przez większość część dnia i wieczorów zajęcia więc nie odbieram tel i maili, dopiero późno wieczorem a na tel. w przerwie między zajęciami muszę oddzwaniać. (np w wt/środę mam 11-13 h zajęć ) w czw od południa do 19 , pt 10-18, pon od południa do wieczora, na weekend teraz jadę do niemiec więc nic nie odbieram.

z wydaniem mickey i mouse wstrzymujemy się dopóki soso ich nie przejmie (chyba, że [b]soso uważa inaczej)[/b], a agoria decyduje czy oddaje, nieoddaje itp. :D

Co myślicie ??????????

dodatkowo, jak mówi marea, gdynian i okolice odsyłamy od agorii (co myślicie???)
Ostatnio edytowano Wto maja 03, 2011 19:00 przez adzi, łącznie edytowano 3 razy

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon maja 02, 2011 17:43 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Biamilka - ja bym na Twoim miejscu - jeśli się zgodzisz - pogadała z tym domkiem dla Mouse. Anuż. A jakby soso chciała to ja jej mogę braciszka podrzucić żeby chłopak nie był osamotniony :roll: Albo przynajmniej wysłać maila - domek sprawdzić i poprosić o kilka dni żeby maluszki pobyły jeszcze razem.
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon maja 02, 2011 18:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

W takim razie proszę jeszcze o jakiś kontakt z soso.
Moim zdaniem kto z jakigo miesjca nie ma większego znaczenia :roll: Pani chętna na Flawiuszka jest z Gdyni ale akurat w nim się zakochała :wink: jak komuś zależy to podjedzie :roll:

Sin

Post » Pon maja 02, 2011 18:53 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

czyli zostajemy przy podziale DT - konkretny kot , a nie lokalizacja w 3city :) ??

adzi

Post » Pon maja 02, 2011 19:09 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

No ale tak czy siak, Magda jako ze ma 3ch chlopakow do wydania na teraz, moze sie skontaktowac z Panem z Przymorza ? :twisted: 8) tak jak i może któraś przewertować domek dla Mouse :roll: a gdyby Mouse poszła do Eli można dać dla Mickeya do towarzystwa któregoś z chłopaków od Magdy :twisted:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon maja 02, 2011 19:25 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Marea - toż tak napisałam :lol:
do Pana pisałam, reklamuję też mamę.

do Pani chętnej na koteczkę na dokocenia - pisała już adzi, w czwartek ewentualnie soso się będzie z tą Panią kontaktować.

do Pana chętnego na parkę pisałam, że odezwiemy się za kilka dni jak nam się sytuacja wyklaruje i jakby co to dam mu namiary na inne kociaki...

huh :roll:

Sin

Post » Pon maja 02, 2011 19:43 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

biamila pisze:Skąd facet jest? i co się stało z jego poprzednimi kotami?

Jeden zaginął (szukali długo i intenstywnie), drugi (rasowy) zachorował bardzo poważnie - miał operację ale niestety nie udało się go uratować, nie przeżył rekonwalescencji - wet mówił o wadzie wrodzonej... :roll: (nie wychodził). Brzmi w moim skrócie niezbyt ładnie ale muszę przyznać, że mimo wszystko Pan wzbudził moją sympatię i dałabym mu szansę (a to mi się rzadko zdarza ze względu na mój ogólny człekowstręt ;) ).

edit: zapytałam Pana o niewychodzenie - ot, tak - myślę, że da się przekonać
Rozważałem oczywiście temat trzymania kota cały czas w domu co z pewnością ogranicza możliwość przykrych wypadków z jego udziałem, choć oczywiście znam mnóstwo osób, które wypuszczają swoje koty na dwór i przez lata nic im się nie dzieje. Dlatego między innymi chciałbym wziąć dwa, żeby same sobie dostarczały rozrywek i nie trzeba było ich wypuszczać na dwór, ewentualnie na smyczy, bo oba moje koty radziły sobie z tym doskonale.

Sin

Post » Wto maja 03, 2011 8:01 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

mam domek wychodzący, prokastracyjny. Jak ktoś chce maila - poproszę o PW. Jak nikt się nie odezwie pisze pani, że nic z tego. Nie będę trzymać wszystkich przez tydzień na może tak może nie.

Sin

Post » Wto maja 03, 2011 8:09 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

co z Panem z Przymorza ? rozważasz oddanie któregoś ze swoich chłopaków ? sensowny czy nie ?

adzi

Post » Wto maja 03, 2011 8:09 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

nie odpisał :roll:

Sin

Post » Wto maja 03, 2011 8:30 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dzisiejsze foteczki:
Choć Mouse nie ociągaj się, Mickey poczekaj coś sprawdzam:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Prawda, że pięknie Mousinka wygląda w promieniach słońca porannego:)
Obrazek

A to Mickey otulony słonkiem, jak zwykle usiedzieć nie może spokojnie:)
Obrazek

Teraz śpią sobie. Są cudne i zasługują na Dobrych Ludzi!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto maja 03, 2011 10:00 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Cudne te foty :1luvu:
maluchy brojące bardzo - śpią w kuwecie, żwirownie robią masakryczną, żwir pomieszany z suchą karmą (ale miałam zabawę w odsiew dziś rano), jedzą więcej niż moje dorosłe, wspinają się na wszystko co tylko można i szaleją jak nakręcane bączki. Grubiutkie jeszcze bardziej i rozpuszczone :oops: nawet jedzonko zakopują :lol:

Sin

Post » Wto maja 03, 2011 10:04 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Kolejny domek wychodzący. Prokastracyjny.
Zachowuję dane do piątku i do piątku czekam na info. ja swoich nie daję do wychodzących. Tyla.

Sin

Post » Wto maja 03, 2011 10:11 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Moja parka też apetyt spory i też wspinaczkowe bardzo-dostaję ataku serca jak latają po wysokim drapaku :roll: kuwetka wzorowo.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto maja 03, 2011 19:05 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Jakby ktoś miał jakieś pilne/ważne info dla mnie / sprawę do mnie dotyczące maluchów, domków, ogłoszeń itp. proszę o esemesy/tel, gdyż do czwartku popołudniu nie będę miała dostępu do internetu !

adzi

[poprzednia][następna]