OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 23:01 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Ma małe mieszkanko. Ja też wkrótce będę miała 12. W równie niedużym... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw gru 02, 2010 7:51 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Chory Bisio jak nastał to był zamknięty w ramach odosobnienia w...brodziku :mrgreen: Kontenerek oraz miska z jedzeniem i żwirkiem. Jak ktoś chciał zmoczyc sie to następowało uroczyste pakowanie i rozpoakowywanie delikwenta. Ale wczesniej należało cały brodzik wytrzec do sucha. To trzeba mieć napierdzielone w głowie :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw gru 02, 2010 15:08 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

puściłam ponad 30 ogłoszeń Benka!
Prosze o kciuki! Oby sensowny domek sę trafił.Bardzo przyda nam się rozluźnienie.Choć to taki fajny kocio,ze żal będzie się z nim rozstać. :cry:

Znow nie umówiłam Biska i Iwi na zabieg :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 15:16 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

No przecież nie da się zrobić wszystkiego, a zamieszanie masz teraz niemałe :)
Ale mogę delikatnie zganić, żebyś się jednak za to zabrała:
Nu nu nu! <grozi-paluszkiem> ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 02, 2010 15:19 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

ASK@ pisze:puściłam ponad 30 ogłoszeń Benka!
Prosze o kciuki! Oby sensowny domek sę trafił.Bardzo przyda nam się rozluźnienie.Choć to taki fajny kocio,ze żal będzie się z nim rozstać. :cry:

Znow nie umówiłam Biska i Iwi na zabieg :oops:

Napotkałam ogłoszenia Benka na swojej drodze :D i już trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 02, 2010 15:23 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

on ponad 130 ogłoszeń dane w krótkim czasie i tylko 2 marne maile były.

Co do Biska i iwi ich zabiegu.Prawda jest taka,ze sie boję o nich. Bisek wiadomo jak jest.Niby krtań wykluczona (co prawda nie do końca bo moze mieć zmniejszone światło) ale płucka i oskrzela coś nie tak.U Iwi przepuklina jest wielka i tez sie boje o nią.
Bisio nam się zdziczył ostatnio jak słyszy płązce i zawodzenia Zeldy przy zdrowotnym molestowaniu. A jak widzi uciekajacego Teo to on tez podrywa się do biegu!
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 15:45 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Asiu a możesz zrobić 10ogłoszeń i będzie mnóstwo tel :)

CatAngel

Post » Czw gru 02, 2010 20:31 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Ale ja ostatnio raczej w ilośc idę :mrgreen:
powolutku sie uda.
Ostatnio edytowano Czw gru 02, 2010 20:38 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 20:35 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

:1luvu: :1luvu: Asiu!!!
Powodzenia z adopcjami!!! :P :P
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt gru 03, 2010 7:09 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

STADKO ASI JEST SPORE
I ABY ZWIERZĄTKA NIE BYŁY CHORE
BY BYŁY ZDROWE I NAJEDZONE
SŁODKIE I ZADOWOLONE
WSZYSCY KCIUKI TRZYMAJMY
KOCIAMBROM MIZIANKI DAJMY :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt gru 03, 2010 8:20 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Dzięki Zuz.Trzymam kciuki za podróż.

Ranek rozpoczął sie od wymiany zdań z TŻ.Bo jak zwykle jakis kot fantazyjnei nalał na sianę i nalezało wytrzeć.Ja juz wychodziłam,TŻ oczywiście nie zauważył i nie poczuł.
Ale to nic. Dzień i tak dobrze się zaczął, bo prawie wszystki dzikunki przyszły. Nawet te chore, co to myślałam,ze już ich nie zobaczę.Jakbym przeczuła i zabrałam dzis duzo wiecej jedzenia mokrego i suchego. Kilku nie ma jednak :cry: Martwię sie o burą kociczkę.Ona zazęła się oswajać, co mnie podwójnie martwi. Dużo czasu mi zajmuje łażenie,bo snieg kopny i odarniac im trzeba. Człowiek zapda sie po kolana.Przychodze mokra jak bura norka ,spocona. jak ja nie lubie zimy. To taka okrutna por roku.
Karmicielka wczoraj znalazła 2 m-czna kociczkę wrzuconą w śnieg. Musiał być wrzucona bo nigdzie śladów łapek nie było, tylko niewidoczny kot płaczący w stercie romantycznego białego puchu :cry: Kicia domowa,przyniesiona od razu poleciała do kuwety,misek i wpakowała sie na kaloryfer.

Benuś dziś spał miedzy nami z głowiną na podusi,pod kołderką. Teo w nogach rozwalał się.Reszta w kazdym miejscu,byleby bliżej kaloryfera.
Teo wczoraj wlazł do ucylonej szafki ze szkłem.Skutkó nie musze opisywać.Jeszcze dzis zbierałam szczątki.

Dzis wreszcie zmobilizuje sie na telefon w sprawie zabiegu Iwi i Biska.
Bisio ok 12 pewnie musi isć na kontrolne prześwietlenie.Wiec powinien nie byc obolały. Współpracy wtedy nie będzie.
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 03, 2010 12:33 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Zimno to i koty muszą szukać jedzenia tam, gdzie to pewne... dobrze, że Ciebie mają.
I z jednej strony chociaż to dobrze, że Teo rozrabia ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 03, 2010 12:36 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Nie no oczywiście że im więcej tym lepiej :ok:
Poza tym zauwazyłam, że adopcje ruszyły :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj znów miałam zapytanie o pięknego kota Kropka :1luvu:

Także Asiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za udane telefony i adopcje :D

CatAngel

Post » Sob gru 04, 2010 6:32 Re: OTW3-Benek,Bisek,Bianka,Iwi,Teo,Zelda!Tulinek w DS!

Jak u innych ruszyły to u mnie stana. Zawsze mam na odwrót.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]