przepraszam za ciszę , ale albo nie mam netu , albo kompletnie czasu ...
Mania :
Mania dziś , przed pół godziną zrobiła koo , strasznie śmierdzące , właściwie samą wodą ... W nocy nic .....nie wymituje od wczoraj po południu .....
Natomiast wciąż jest obolała bardzo , miauczy z bólu , skarży się .....Pluje wszystkim co próbuję jej podać ........Wieczorem przy próbie podania odrobiny siemienia lnianego i fortakhelu podrapała mnie strasznie i wypłuła wszystko .
Wczorja też wieczorem zrobiłam koo - sam śluz , niewiele , ale za to w dwoma martwymi nicieniami ......

Najbardziej martwi mnie to , że ma bardzio białę dziąsła , któe wogóle nie reagują na nacisk

:(
Ma na pewno kosmiczną anemię , wg mnie , to , że nie je + robale - to ją zabije ...
Jadę do wetki dopiero o 14 - tej , poproszę o badania krwi i myślę o ewentualnej transfuzji .... Chyba tylko to może uratować jej życie ...
Jeśli ktoś ma jakieś doswiadczenia i moze coś doradziźć , to bardzo proszę ...Wg mnie także Szaj i Bobik odeszli w powodu "braku krwi " w organiźmie ...
BYli przeźroczyści ...
Bardzo dizękuję Amice6 za wsparcie finansowe !!!!!
Cioci Andzie za wsparcie duchowe , rady i dowożenie leków i wypasiony bazarek
Wszystkim , którzy trzymają kciuki za wyzdrowienie Maniusi
Kacper :
Przede wszystkim chciałam serdecznie podziękować Wampirowi (gdzie zniknąłeś?) , za ogromną pomoc w transporcie Kacperka do DT .
Maszy 4 , za znalezienie bardzo dobrego DT
Pixie65 za podarowanie kuwety i żwirku
I oczywiście wszystkim cioteczkom kciukującym !!!!!
Kacpra nie dotykałam w klinice podczas odbierania ... ,więc niczego bardzo podejrzanego nie zauważyłam ....
Ale w dt okazało się , że Kacper jest wygłodzony i odwodniony ...

Z łapką też jest b. trudna sprawa , bo złamanie było bardzo stare - dr powiedział , że od roku do trzech alt ...Trudno to określić , bo nie wiemy ile Kacper ma ... Ściegna bardzo rociągnięte , nie pracują prstowniki z palcach ...ta łapka , terax przeszkadza mu w chodzeniu .... Za tydzień mamy jechać do kontroli ....
Teraz jest karmiony mokrą karmą , żeby się nawodnił ....(dziś dowiozę puszek)
Kacper też drapie się , Dt mówi , że ma suchą skórę .... muszę coś na to kupić , jakieś tabletki z olejem i omega 3 i 6 ?
Może ktoś poradzi ?Kupiłam już dla nie go szczepionkę , ale trzeba poczekać ok 10 dni , co najmniej jeszcze , bo Kacper jeszcze przez 6 dni bierze Synergal w iniekcji ...
Jeszcze raz proszę o wsparcie finansowe , o bazarki
Dziś dowiem się , jakie zadłużenie mam do dnia dzisiejszego ...
Wpłaciłam na razie 100 zł , to od Amiki , ze swoich pieniędzy wciąż coś dokupuję , no i szczepiłam swoje koty ( na szczepionki w sumie poszło mi 400 zł

)
Przepraszam za chaos w pisaniu , ale jestem u kresu sił zarówno fizycznych , jak i psychicznych ..... To wszystko tak długo trwa ......

:(:(