Koty piękne

ewar pisze:Pogoda piękna, cieplutko, ale zanosi się na burzę, bo jest parno. Na razie koty na balkonie, nie mam już siły ściągać Stellę i Fendiego z siatki. Wchodzą bez problemu, ale z zejściem mają problemyMałego Kitka wzięłam na balkon, siedział grzecznie na kolanach. Koty nim zainteresowane, ale Kitek jest charakterny, wali łapą i już
Zdjęcia balkonowe
![]()
![]()
![]()
![]()

waanka pisze:Benia zaraz otoczy opieką Kitka![]()
Koty piękne
mir.ka pisze:ja mam takie dwa podobne

i nawet były już telefony, ale...No, właśnie aga66 pisze:Uważam, że jest mocno adopcyjny bo jest uroczy i ktoś na pewno sie w nim zakocha. Widać, że kotki mocno nowym zaciekawione. Kitek rozrusza towarzystwo

waanka pisze: to taki Toluś Dwa, albo Chmurek Drugi
Teraz wszystkie śpią, cisza, spokój, uwielbiam takie poranki. Poranna kawa, odwiedziny na forum, "trwaj chwilo, jesteś piękna", powtórzę za poetą. Noc minęła spokojnie. Chyba, bo ja mam sen kamienny. Koty wyszalały się w dzień, muszą zregenerować siły. Mały jest zaczepny, próbował zawrzeć bliską znajomość z Pusią, ale pokazała mu, czym to grozi i dał jej spokój. Lucy go nie lubi, ale ona generalnie nie lubi kotów. One jej nie zaczepiają, Kitek owszem i Lucy się denerwuje. Oberwie od niej raz czy drugi i myślę, że zrozumie. Ma przecież jeszcze kilka kotów, które z nim wariują.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości