Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
- Gibutkowa napisał(a):
dalajlama, dalajlama, dalajlama...
annafreesprit pisze:Gibutkowa pisze: (...)Ja jestem upośledzona jeśli chodzi o mapę (miałam tatę pokierować na Żwirki i Wigury w Wa-wie a wylądowaliśmy na lotnisku, bo miałam mapę źle ustawioną) ale to chyba nie jest jakaś wielka odległość, co?
E, nie jest tak źle z orientacją w terenie, a nawet stolicy![]()
Żwirki i Wigury prowadzi dokładnie z/do lotniska. Wszystko się zgadza.
morelowa pisze:- Gibutkowa napisał(a):
dalajlama, dalajlama, dalajlama...![]()
Gibutkowa pisze:annafreesprit pisze:Gibutkowa pisze: (...)Ja jestem upośledzona jeśli chodzi o mapę (miałam tatę pokierować na Żwirki i Wigury w Wa-wie a wylądowaliśmy na lotnisku, bo miałam mapę źle ustawioną) ale to chyba nie jest jakaś wielka odległość, co?
E, nie jest tak źle z orientacją w terenie, a nawet stolicy![]()
Żwirki i Wigury prowadzi dokładnie z/do lotniska. Wszystko się zgadza.
a tato pytał "na pewno dobrze jedziemy? bo tu zobacz jakieś samoloty stoją...![]()
"
![]()
AniaWrocław pisze:A ja mam w nosie wszystkie aluzje! Posłałam trochę kasy na konto Cypiska i będę posyłała dalej w miarę możliwości! Niestety nie mogę wziąć żadnego, sama mam potężne stado w domu, ale pomogę choć w ten sposób. Cypisku trzymaj się
Gibutkowa pisze:
Zostałam zaalarmowana że to nie wygląda jak grzyb...Te uszy są wywinięte...spuchnięte?...
![]()
Widziałam takie uszy...Trzeba te białasy złapać, trzeba im DT i leczenia. Obym mnie przeczucie myliło
![]()
cypisek pisze:Gibutkowa pisze:
Zostałam zaalarmowana że to nie wygląda jak grzyb...Te uszy są wywinięte...spuchnięte?...
![]()
Widziałam takie uszy...Trzeba te białasy złapać, trzeba im DT i leczenia. Obym mnie przeczucie myliło
![]()
Tak te uszka są jakby pofalowane...czy spuchnięte? hm..nie widziałam wcześniej jakie były. Dziś będę tam z jedzeniem to dokłądnie zobaczę.
Można spróbować je złapać...ale co dalej...
welina pisze:To mogą być odparzenia słoneczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości