Widzimy sie dopiero jutro
nawet fot Fokus nie moge wstawić bez kompa!
Śliczna jest.Oboje sa sliczni!

?ASK@ pisze:A przecież wiem,że co głosno powiem/uciesze sie to sie spełni ale odwrotnie a jak głosno zaplanuje to sie też spełni odwrotnie![]()
Ale powiedz jak ja zostawic było w taka pogodę i jeszcze w takim apartamencie! No i ta klatka sie znalazła jak za czarodziejska różdżka! Ale jak by jej nie było to kicałabym pod tym fordem nocke cała. Jak zobaczyłam jaka mała i usłyszałam jak drze paszczę!
Bomblowi przepuklina nie wchłania sie tak jakbym chciała. On juz chyba przyduzy na takie zabiegi.No i lata aż mu łeb odskakuje i nogi nie wyrabiają sie. Rozpuszczany przez ciocie Fibi bardzo. Lubi przytulać sie, jak to facet. Podchodzi do stojacego kota i tak sie wtula w niego pomrukujac cichutko. Moje trochę oniesmielone takimi zabiegami-ot twardzi faceci na polędwicy chowani. A Fibi przygarnie,lapciami obejmie i opowiada mu historie. Wogle to fajny cudaczek z niego.
![]()
A co wyprawia na mokrej podłodze, albo tłumaczy zmiotce łącznie z pokazami jak nalezy wycierac i sprzatac podłogi...ma wiele dobrych rad!
Agneska pisze:Rany boskie, Aska, co dzien to nowy kot... Strach Cie z domu wypuscic.
Faktycznie sie narobilo... Dzielni jestescie!

Romas pisze:Do gory ,do gory ,bo zageszcza sie u naszej kolezanki ponad miareNajwyrazniej koty w miescie przekazuja sobie ta informacje ,ze ASK@ daje darmowa miche i cieple łóżko i ciagna do niej z kazdego zakątka

ASK@ pisze:Romas pisze:Do gory ,do gory ,bo zageszcza sie u naszej kolezanki ponad miareNajwyrazniej koty w miescie przekazuja sobie ta informacje ,ze ASK@ daje darmowa miche i cieple łóżko i ciagna do niej z kazdego zakątka
Bo ja mam neon FRAJER na czole napisane a w Otwocku sa same czytate koty!!! Jak zobaczy ,przeczyta to leci!

Ja-Ba pisze:ASK@ pisze:Romas pisze:Do gory ,do gory ,bo zageszcza sie u naszej kolezanki ponad miareNajwyrazniej koty w miescie przekazuja sobie ta informacje ,ze ASK@ daje darmowa miche i cieple łóżko i ciagna do niej z kazdego zakątka
Bo ja mam neon FRAJER na czole napisane a w Otwocku sa same czytate koty!!! Jak zobaczy ,przeczyta to leci!
Chciałam coś napisać ale po przeczytaniu tego zakrztusiłam się kawą...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości