OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2015 20:26 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darusi

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Pt sie 28, 2015 5:18 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darusi

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: maluszki .

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sie 28, 2015 6:27 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darusi

:ok: x n !
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt sie 28, 2015 6:48 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Asia, wiesz, że myślę o Was i o Waszym nowym przychówku także, choć jestem zupełnie rozsypana.
Poziom dyskusji na fb osiągnął poziom absurdu, którego nie ogarniam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sie 28, 2015 7:20 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

za nowe maleńtasy :ok: :ok:
i za cały Wasz kociostan :ok: :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt sie 28, 2015 8:45 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darusi

ASK@ pisze:
Agneska pisze:Mogłaś. Sraty-taty byś odmówiła. Imiona wetowskie dostały?
Oby tylko nie chorowały. :(

Zgadza się SzerlokuOtwocki, :wink: od weta imiona są.
Byli dla nas zawsze wsparciem.
Kciuki za nie chorowanie poproszę.

haha, jakie miasto, taki Szerlok :lol:
jak poranek?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sie 28, 2015 10:53 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Poranek zmęczony. Dla mnie. Kolejne pół godziny wcześniej wstać musiałam by ogarnąć stadko. Dzieciaki najmniejsze najbardziej poszkodowane są to im więcej głaskanek poświeciłam. Starsze też trzeba wycmokać i wytulić. Nawet jak nie chcą.

Ale widząc malunich oczy i spięte ciałka aż boli serce . Jak one muszą być przerażone. Zawalił się cały świat.

Fot nie udało mi się zrobić. Zresztą , odłożyłam komórkę bo czas u mi szkoda było na to. Lepiej było utulić i wygłaskać. Wet je odrobaczył i trzęsę się nad nimi.
Mamy, całe szczeście malunie chrupki i małe, różowe paszteciki. :wink:
Nie pozwoliłam TZ-towi skarmić roślejsze dzieciaki do końca jak już zaczęły mięcho i inne delicje i tacki wcinać.
Planujesz maluszki ? padło pytanie.
Nie, ale niech będzie na wszelki wypadek.

Wczoraj wyciągnięte zostało wsio.

Byłam też pewna ,że mam Convę. Ale doopkablada :cry: nie znalazłam. Choć może gdzieś i wciepałam. :roll: Ale zanim pamięć znajdę ... Koty chorowały to zeżarły pewnie.

Boję się o D By stres nie rozwalił je. By "nasza" kalici ich nie dopadła.

Nie lubię gnoi i tyle.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 28, 2015 11:34 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

:ok: za Ciebie no i za maluszki (zdrowie, domy etc.) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 28, 2015 15:47 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Idę z Tobą łeb w łeb.
Zadzwoniła dziś do mnie pani z urzędu, z wydziału środowiska i zapytała czy przygarnę malentasa.
Okazałam się tak samo asertywna jak Ty.
Zdrówka dla maluszków. I czekamy na zdjęcia.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt sie 28, 2015 20:31 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Rudy Daruś i czarna Dariunia
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Dzieciaki zaczęły się bawić! Oczka lepiej. Jeszcze nie mruczą

Sedecznie dziękujemy za paczkę dla dziecisk. :1luvu: Przyszła :wink: w najodpowiedniejszym 8) m momencie.
Czasem los dzięki ludziom o wielkim sercu rozdaje niespodzianki, które podnoszą na duchu. Tak martwiłam się ,że na ukińczeniu są nasze dzieciowe zapasy. Nawet kocyk jest. Już na nim leżą.
Bardzo, bardzo dziękujemy :201494
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 28, 2015 21:26 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Słodkie ślicznotki. Jak im tam dobrze
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt sie 28, 2015 21:37 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Piękny dwupaczek :1luvu: tylko brac i kochać
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob sie 29, 2015 17:20 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

tylko..
Fakt, kochać mocno trzeba. Tylko nikt nie pyta ostatnio o koty.
Znaczy się pyta. Tylko jest to tak sporadyczne . Różnie to bywa.
Dzionek gospodarczy był.
Rano dzikuny.Nawet nadliczbowe.Z każdym dniem więcej ich. Od "karmicielki" koty przychodzą do mnie. Nie nakarmić ?
Potem ogarnęłam chatę. Nawet zasłony poprałam. Tylko po to by Wojtek, takie świerzo powieszone, precyzyjnym strzałem olał. Za czyste były czyco ?
Więc znów pralka się pokręciła. A mnie aż w środku skręcało by gadowi kark ukręcić.
Odpuściłam.

Potem fotki ,bele jakie, przerzuciłam. Obrobiłam deczko czyli zmniejszyłam. Popisałam kilka tekstów.Jak cholera błyskotliwych :mrgreen: Dałam kilka ogłoszeń. Jak cholera potrzebnych. Odpowiedziałam na kilka maili. Oby skutecznie.
Kręgosłup mnie już łupie.

Mam plan ogłoszenia wszystkiego co obiecałam przez weekend. I zrobię to.
Tylko odpuszczę sobie inną obietnicę. Miałam w szafie i szafkach swoich poukładać rzeczy. Nawet prosiłam Janusza by mi przypomniał.Nie przypomniał :cry: . Będzie jego wina :mrgreen: jak znów z praniem trzeba będzie walczyć wypadającymz szafy.
Wczoraj, jeżdżąc w poszukiwaniu Convy, znów zameldowałam się przy ciemnym samochodzie. Nie swoim. Nie wyrosnę z tego. :oops: Nawet nie załapałam, dlaczego TZ idzie dalej. Przód był ten sam.Znaczy się w aucie.

Dzieci ganiają. Dariusie śpią na leżaczku w klatce. Jedzą. Ale wedle mnie, za mało się bawią.Obserwujemy.

Takie dziecko pomocy potrzebuje
https://www.facebook.com/groups/1297571 ... nref=story
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 29, 2015 19:27 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Rudzik lekko wymiotuje, Dariunia kicha.
Mam już załatwione nerwy.
Termometr zadziałał. Nie ma gorączki. Ale jak dla mnie są za spokojne.
Ale dla mnie wsio jest nie tak jak w domu są tak małe gnoje.
Powinnam mieć zakaz sądowy trzymania maluchów.
Wszędzie bym nim machała.
Nakazem nie maluchem.
Tego w majestacie prawa zostawiłabym tam gdzie był.

Oboje są już domownikami pełnymi ogonkami, poddanymi inwigilacji.
Czyli mają założoną kartotekę.
Ważą oboje 700. U niego deczko strzałka nie dochodzi.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 29, 2015 20:45 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Trzymam kciuki za zdrowie maluszków, niech szaleją i nie chorują. Też się zawsze boję maluchów, bo nigdy nie wiadomo co z nich "wyskoczy". Oby się okazało, że to tylko chwilowy spadek formy u nich.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

[poprzednia][następna]