[Gliwice]DT sisay.Chwilowa przerwa :) Szukam TRANSP do W-wy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 23:35 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral i Helga - znowu rodzeństwo :)

Brawo! A maleństwo rozczulające na fotach! :ok: za socjalizację!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob sty 07, 2012 23:49 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral i Helga - znowu rodzeństwo :)

Już jest lepiej, gnojki siedzą razem w kojcu i na zmianę się mordują albo śpią :)
Niestety to, że mają własne towarzystwo nie sprzyja ich oswajaniu.

Sunia bezimienna już tak nie panikuje, uspokoiła się, zaczęła zwracać na mnie uwagę.
Miała sporo złych wrażeń dzisiaj.

A w kwestii kotów - zaczyna mi się rozkładać Iskierka.
Guliwer już wygląda przeokropnie, siedzi ze zmrużonymi oczkami i otwartym pyskiem i puszcza bańki nosem...
Od dziś dostają Unidox, szczęście ze te tabletki ładnie się rozpuszczają w jedzeniu.
I drugie szczęście, ze te koty są tak żarłoczne, ze nawet zatkany nos im nie przeszkadza w jedzeniu :lol:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie sty 08, 2012 0:00 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral i Helga - znowu rodzeństwo :)

Stop nowym tymczasom kocim, Sisay! Musisz podleczyć i wyleczyć stadko. Innych proszę o to, by nie dawać Sisay kotów!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie sty 08, 2012 0:02 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral i Helga - znowu rodzeństwo :)

Dziękuję :twisted: było to niepotrzebne, aczkolwiek doceniam Twoją troskę :lol:

sisay

Post » Pon sty 09, 2012 18:02 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Smarkamy... :(

Zapisuję, żeby ciągle nie szukać :-)
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Wto sty 10, 2012 10:04 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Smarkamy... :(

Trzymam kciuki, że działania antybiotykowowciskowe dadzą szybki efekt.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Nie sty 15, 2012 14:37 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Smarkamy... :(

No i dały :D
Właściwie tylko Trójca się pochorowała, a Helga jako ostatnia zaczęła kichać i bardzo szybko przestała.

Wszystkim podaję tableteczki ręcznie prosto do pyszczka, kto zna te koty ten wie dlaczego o tym mówię :twisted:
Chłopaki dokazują, brykają, Guliwerowi trzecie powieki zeszły zupełnie - myślę ze to od początku był sygnał nadchodzącej infekcji, chociaz kojarzyłam to z robalami.
Przybrały na wadze, właściwie to one nie jedzą tylko żrą :lol:

a Koral trochę sie zmienił, zachowuje się wreszcie stosownie do swojego wieku. Gania, wygłupia się, szuka sobie zabawek, jest wesolutki.
Kiedy do mnie przyszedł był taki "stary maleńki"... 10-miesięczny kot, a zachowywał się jak poważny senior.
Teraz już sobie przypomniał jak to jest być kociakiem no i ma się z kim bawić 8) na pewno nie oddam go na jedynaka. Helgi zresztą też.

Za to Bunia jest typową jedynaczką, jak siedzi u mnie na kolanach to żaden kot nie ma prawa się zbliżyć :ryk:

sisay

Post » Nie sty 15, 2012 15:25 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Smarkamy... :(

Czyli Koral do poprzednich właścicieli nie wróci?

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie sty 15, 2012 15:54 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Smarkamy... :(

Jeśli ja będę miała tu coś do gadania, to nie :twisted:

sisay

Post » Nie sty 15, 2012 20:06 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Smarkamy... :(

sisay pisze:Jeśli ja będę miała tu coś do gadania, to nie :twisted:

No chyba masz, no nie? ;)
Najlepiej jakby poszedł razem z Helgą, niechby się cieszyli wspólnym życiem :ok:
Za to Bunia jest typową jedynaczką, jak siedzi u mnie na kolanach to żaden kot nie ma prawa się zbliżyć

Bo masz za chude kolanka, więcej kotów się nie zmieści :P
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Nie sty 15, 2012 22:18 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Już wszyscy zdrowi

Bunia potrafi zająć całe kolanka nawet takie jak moje :roll: :lol:

A domek dla Helgi i Korala jest... chyba całkiem fajny.
Ale niestety domek to domek w sensie dosłownym, z ogródkiem drewnianym płotkiem i przy ulicy przelotowej przez wieś :?
Tak pechowe koty jak one, muszą iść do domku gdzie wszelkie ryzyko będzie minimalne :roll:

sisay

Post » Pon sty 16, 2012 13:06 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Już wszyscy zdrowi

Najważniejsze że koty już zdrowe, domki też się znajdą.

OlaLola

Post » Pon sty 16, 2012 14:32 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Już wszyscy zdrowi

Amanda_0net pisze:http://www.morusek.pl/ogloszenie/88649/Przygarne-kotke/

:wink:

gadałam z nimi, na emaila wysyłałam zdjęcia kotów, ale żaden się nie spodobał, mimo, iż jak o nich opowiadałam to były ochy i achy... Tylko w rozmowie zapomniałam powiedzieć o umowie ( nie wiem czemu mi to wypadło :oops: ) i jak napisałam o tym w emailu to podziękowali i kota już nie chcieli. Odniosłam wrażenie, że to przez umowę, ale mogę się mylić.

OlaLola

Post » Pon sty 16, 2012 14:52 Re: [Gliwice]DT sisay. Koral, Helga i Bunia. Już wszyscy zdrowi

Cóż, na pewno znajdą sobie kotka bez umowy i zbędnych pytań :mrgreen:

sisay

[poprzednia][następna]